DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
16 Haziran reyting sonuçları (Survivor mu? Kurtlar Vadisi mi? Euro 2016 mı?)

16 Haziran reyting sonuçları (Survivor mu? Kurtlar Vadisi mi? Euro 2016 mı?)

Merakla beklenen 16 haziran reyting sonuçları belli oldu. TNS’nin açıkladığı verilere göre reyting sonuçlarında hangi program birinci oldu? Tüm ayrıntıları ilkelihaber.com’da takip edin.

TNS’nin açıkladığı verilere göre 16 haziran reyting sonuçları belli oldu. Dün en çok izlenen hangi programlar vardı?Kurtlar Vadisi Pusu, Survivor 2016, Yüksek Sosyete, Yeter gibi iddialı programların yarıştığı günde zirvenin sahibi kim?Survivor yine zirveye ismini yazdırdı. Yayınlandığı günlerde ilk iki sırayı bırakmayan program TOTAL’de 5,86 reyting alarak birinci AB’de 5,32 reyting alarak ikinci sırada yer aldı.Survivor’dan sonra en çok izlenen program ise Almanya – Polonya EURO 2016 karşılaşması oldu. Karşılaşma AB’de birinci TOTAL’de ikinci sırada yer aldı.

Yüksek Sosyete’den muhteşem çıkış

Star Tv’nin yeni yaz dizisi Yüksek Sosyete dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini  Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü, Meriç Aral, Ozan Dolunay gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi izleyiciden geçerli not aldı mı? Sosyal medyada tepkiler nasıldı?Dizi ilk bölümüyle TOTAL’de 4,02 reyting alarak dördüncü sırada, AB’de ise 4,28 reyting alarak üçüncü sırada yer aldı. İlk bölümüyle çok başarılı çıkış yapan Yüksek Sosyete dizisi dün sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu.

Kurtlar Vadisi sezona veda etti

Türkiye’nin en uzun soluklu dizileri arasına adını yazdıran Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam sezonu kapattı. 2007 yılından beri yayınlanan dizinin 300. bölümü TOTAL’de 4,21 reyting alarak üçüncü, AB’de 2,54 reyting alarak yedinci sırada yer aldı.

En çok izlenen ramazan programı

Türkiye dün en çok hangi ramazan programını izledi? Reyting sonuçlarına göre en çok izlenen 5 ramazan programı şöyle;

  1. Nihat Hatipoğlu ile İftar (Total’de 6. sırada…)
  2. Nihat Hatipoğlu ile Sahur (Total’de 9. sırada…)
  3. Mustafa Karataş ile İftar (Total’de 23. sırada…)
  4. Mustafa Karataş ile Sahur (Total’de 37. sırada…)
  5. Ramazan Sevinci (Total’de 42. sırada…)

16 Haziran reyting sonuçlarına göre en çok izlenen Ana Haber bülteni

Diziler kadar artık Ana Haber bültenlerinin reyting rekabeti de kıyasıya sürüyor. Türkiye dün akşam en çok Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’i izledi.(TOTAL) Ana haber bülteni reytingleri de şöyle;

  1. Fatih Portakal ile Fox Ana Haber
  2. Show Ana Haber
  3. Atv Ana Haber
  4. Zafer Kiraz ile Ana Haber
  5. Kanal D Ana Haber

Reyting sonuçları canlitv.com’dan alınmıştır. Daha ayrıntılı ilk 100 sırala için kaynak siteyi ziyaret edebilirsiniz.16 haziran reyting