DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Emre Ubeyli geri mi döndü?

19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? | Emre Ubeyli geri mi döndü?

Heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Eve veda eden yarışmacıların yerine kim geldi? Emre Ubeyli ve Aycan Varış eve geri mi döndü? 19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Kanal D’nin en çok izlenen programı Kısmetse Olur’un bu haftaki birincileri, izleyiciler

Heyecan dolu yeni bölümleri ile ekrana gelen evlilik programı Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi? 19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi? Eve veda eden yarışmacıların yerine kim geldi? Emre Ubeyli ve Aycan Varış eve geri mi döndü?

19 Mart Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kanal D’nin en çok izlenen programı Kısmetse Olur’un bu haftaki birincileri, izleyiciler tarafından büyük destek gören Didem ve Adnan oldu.

Kısmetse Olur’da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur evine daha yeni giren eski yarışmacılardan Melis Buse Betkayan en çok ismi yazılan adaylardan biri oldu.

Melis ile Kemal aşk mı yaşıyor?

Eve girer girmez Kemal’i gözüne kestiren Melis sonunda Kemal’i elde etti. Yakında çiftin adı tahtaya yazılacak. Melis ise kendi instagram hesabından Kemal ile olan resmini paylaşıp ‘Seni seviyorum sevgilim!’ notunu düştü.

Elenen isim kim oldu?

Gelinler evinden en çok ismi yazılan aday Melis Buse Betkayan olurken, damatlar evinden de Altuğ oldu.

Kısmetse Olur Haftanın Finali’nde kim elendi?

Didem Delen’in çeki kazanması ile kendi evini koruma şansını elde etti. Ve elenen isim damatlar evinden Altuğ oldu. Peki eve yeni giren yarışmacılar bomba etkisi yarattı.

19 Mart Kısmetse Olur'da kim elendi

Kısmetse Olur’a yeni gelen yarışmacılar

Damatlardan evinden Altuğ’un elenmesi ile eve kimin gireceği merak konusu oldu. Gelen iddialar arasında geçen sezondan Emre Ubeyli’nin gireceği oldu. Peki bu doğru mu?

Emre Ubeyli ve Aycan Varış eve geri mi girdi?

Evet arkadaşlar internete sızan bu iddialar gerçek. Haftanın finalinin ardından eve yeni giren adaylar Aycan Varış ve Emre Ubeyli oldu.