DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2016-2017 kış modası trendleri neler?

2016-2017 kış modası trendleri neler?

2017 yılı modasında hangi renkler moda olacak? Daha çok neler giyilecek, hangi kumaşlar tercih edilecek? İşte adım adım tesettür modası sizlerle…

2017 yılı modasında hangi renkler moda olacak? Daha çok neler giyilecek, hangi kumaşlar tercih edilecek? İşte adım adım tesettür modası sizlerle…14Bu yıl canlı renkler sizleri ısıtmaya hazırlanıyor!2016-2017 yılı kış sezonu trendleri arasında zümrüt yeşili, mavi, fuşya gibi oldukça iddialı renkler bu senenin en çok tercih edilenleri arasında.14Oldukça soğuk geçeceğini düşündüğümüz bu mevsimde şişme montlarda kendilerini gösteriyor. Bu sene kalıpları daha geniş olan ve daha yumuşak halde duran şişme montlar askılardaki yerini almak üzere.Önemli bir detay daha var ki bu senenin fenomenlerinden biriside fular yaka olacaktır. Özellikle tüylü trikolar ile birlikte sık sık karşılaşacağınız fular yakaları bu kış bol bol göreceksiniz.Pantolon, tulum gibi seçimlerinizde deriye yer vereceğinizi şimdiden size söyleyelim. Derinin yanı sıra sizi bekleyen parıl parıl parlayan etekler şıklığınıza şıklık katacak cinsten.

2016-2017 yılı kış sezonu tesettür modası

2017 yılında kış aylarında kapitone kumaşlardan kabanlar daha çok tercih edilecek. Hem tesettür hem diğer modellerde en çok tercih edileceği düşünülen kumaşlardan birisi kapitone. Özellikle çift renkli kapitoneler bu senenin trendi.1Özellikle çiçek desenli kumaşları bu sene daha fazla göreceksiniz. Elbise, tunik, pardesu ve abiyelerde dahi çiçek desenlerini görmeniz mümkün olacak. Ayrıca her zaman ki gibi sal ve eşarplarda da çiçek deseni hakim olacak.2Askeri renkler olan hafif kalın gömlekler üzerlerinde çiçek desenli aplikeler ile kullanılabilecek.3Kışlık ceket ve mantolar üzerine yakalarında kürk parçaları bulunan kombinler kış aylarında size şıklık katacak. Sadece kışlık ürünlerde değil elbise ve tuniklerde de kullanılabilecek kürk detayları bu sezonun fenomeni olacak.5Soğuk günlerin kendini göstermesi ile birlikte kaplar ve kabanlar farklı tasarımlarla karşınızda. Bu zamana kadar hep koyu renkler tercih edilen kaplarda bu sene daha çok canlı renkler hakim olacak. Mesela pembe, yeşil, mavi gibi ‘ben buradayım’ diyecek kombinler sizleri bekliyor! Bu yıl yarım kot ceketler yerine uzun kot ceketleri göreceksiniz. Ayrıca tesettür bayanların sık sık kullandığı uzun hırkalar bu kış hırkalar kalın halleriyle karşınızda olacak.