DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2017 yılına damga vurması beklenen akıllı telefonlar

2017 yılına damga vurması beklenen akıllı telefonlar

Kullanıcılar bu yıl nelerle karşılaşacak? Rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen teknoloji devleri piyasaya sürecekleri akıllı telefon modellerinde ne tür yeniliklere gitti?

Kullanıcılar bu yıl nelerle karşılaşacak? Rakiplerinin önüne geçmeyi hedefleyen teknoloji devleri piyasaya sürecekleri akıllı telefon modellerinde ne tür yeniliklere gitti?Bataryasında kronik sorunlar bulunması nedeniyle patlama ve yanmalara sebep olan Galaxy Note 7, Samsung’a satış rakamlarında başarı getirse de kullanıcıların güveninin sarsıldığı bir gerçek. Bu durumun Apple’a olumlu bir etkisi oldu ve iPhone 7 yıla damga vurdu. Huawei için de iyi geçen 2016, LG ve Sony için pek de parlak değildi. Bunların yaşandığı 2016’nın ardından gözler 2017’ye çevrildi.

2017 yılında piyasa sürülecek akıllı telefonlar

iPhone 8iPhone serisinin 10. yılında yenilikler yapmak isteyen Apple, 2017’de piyasaya sürülecek iPhone 8’de OLED ekran ve 3 boyutlu kamera gibi özelliklerin olacağı konuşuluyor.Galaxy S8Kullanıcılarının gönüllerini almak isteyen Samsung, piyasaya süreceği Galaxy S8’in Qualcomm Snapdragon 830 ve 835 işlemcisine sahip olacağı, 6 GB RAM, 64 GB , 128 GB ve 256 GB gibi dahili hafıza ile geleceği söylentiler arasında.Bunun dışında Samsung iki orta segment telefon daha çıkaracak. Galaxy A3 ve A5 bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek.Surface PhoneMicrosoft piyasaya süreceği telefonla ilgili bilgi sızdırmadı. Ancak firmanın telefondan büyük beklentiler var.LG G62016 yılında akıllı telefon yönünden istediğini alamayan LG, bu yıl geçtiğimiz yılı geride bırakmayı umuyor. Modüler batarya ile büyük bir yenilik yapan LG, olumsuz tepkiler alması nedeniyle bundan vazgeçti. G6’da 5.3 inçlik Quad-HD ekran ve kablosuz şarj teknolojisi yer alacak.Nokia sahalara geri dönüyorSon olarak geçtiğimiz yıllarda Lumia ile istediğini alamayan Nokia bu yıl sahalara geri dönüyor. Gelen bilgilere göre 5.2 veya 5.5 inç ekran boyutuna sahip olacak yeni cihazın, 2K çözünürlüğün dışında suya dayanıklı olacağı söyleniyor.