DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
2017 Yılında En Çok İzlenen Yerli Diziler

2017 Yılında En Çok İzlenen Yerli Diziler

Televizyon tutkunlarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz, 2017 yılının en başarılı 5 dizisinin analizini yaptık. Birbirinden iddialı ve başarılı oyunculara sahip dizilerin bulunduğu 2017 yılında en çok izlenen yerli diziler hangileri? İşte başarılı senaryo ve kadroya sahip olan ve bunun yanı sıra reyting rekorları kıran 5 dizi… 1- Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz İlk yayın hayatına 2015 yılının

Televizyon tutkunlarının ilgisini çekeceğini düşündüğümüz, 2017 yılının en başarılı 5 dizisinin analizini yaptık. Birbirinden iddialı ve başarılı oyunculara sahip dizilerin bulunduğu 2017 yılında en çok izlenen yerli diziler hangileri? İşte başarılı senaryo ve kadroya sahip olan ve bunun yanı sıra reyting rekorları kıran 5 dizi…

1- Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

eşkıya dunyaya hükümdar olmaz

İlk yayın hayatına 2015 yılının Eylül ayında başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3. sezonunda da seyircisini memnun etmeyi başardı. Atv kanalının reyting şampiyonu olarak adlandırılan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın, izlenme oranlarına bakıldığında 100 program arasında birinciliği yakaladığını görüyoruz. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yayın günü öncesinde yayınlanan fragmanlarıyla dahi seyircisinin gönlünü kazanıyor.Her geçen hafta başarısını bir üst seviyeye taşıyan dizinin kadrosu da bu durumdan bir hayli memnun. Başarılı senaryosu ve yönetmenleriyle birlikte reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer almayı başarıyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son eklenen fragmanını izlemek için tıklayınız.

2- Söz

Söz

Geçtiğimiz Nisan ayında ilk bölümü ile yayınlanan Söz, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi olarak adlandırılıyor. Başrollerinde Tolga Sarıtaş‘ın yer aldığı dizi her Pazartesi günü Star Tv ekranlarında yayınlanıyor. Askeri dizi kategorisinde yer alan Söz, senaryosu ve başarılı kadrosuyla seyircisinden büyük ilgi topladı. Hem ekranların karşısında hem de sosyal medyada seyircisinden tam not alan dizi, 3 kategoride birinci oldu!

3- Şevkat Yerimdar

Şevkat Yerimdar

Geçtiğimiz sene Ekim aylarında seyircisine merhaba diyen Şevkat Yerimdar, kısa sürede reyting sonuçlarında ilk sıralarda yer almayı başardı. İlk olarak sinema filmi olarak seyircisiyle buluşan Şevkat Yerimdar, büyük ilgi görünce dizi olma fikri meydana gelmişti. Sevimli karakteriyle adeta diziye renk katan Şevkat’in(Özgürcan Çevik), Cevdet Bey’in kızı Esin(Başak Parlak) ile garip bir aşk hikayesi vardır.

4- Yeni Gelin

Yeni gelin

İlk olarak 2017 yılının Mart ayında yayın hayatına giren Yeni Gelin, kısa sürede Show Tv kanalının en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başardı. Yeni sezonda da ekranlara gelmeye devam eden Yeni Gelin dizisi, komedi aşk konusuyla haftalık reyting sonuçlarında da ilk beşe girmeye devam ediyor. Dizinin Türk toplumuna hitap eden senaryosu başarılı kadrosuyla bir araya gelince güzel sonuçlar ortaya çıkıyor.

5- İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin

Geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin, gerek konusu gerekse zengin kadrosuyla gözleri kamaştıran başarılı bir dizi. Mütevazi bir yaşamı olan Süreyya’nın(Aslı Enver), Bursalı bir işadamı Faruk Boran(Özcan Deniz) ile tanışmasının üzerine bir anda değişen ve her geçen gün daha da zorlaşan hayatını anlatıyor. Dizide, Bursa’da köklü bir ailenin başından geçen olayların anlatılması seyirci tarafından büyük ilgi görmesini sağladı.