DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
22 yaşındaki Türk genci Fransa’da kayboldu

22 yaşındaki Türk genci Fransa’da kayboldu

Fransa’da yaşayan 22 yaşındaki Türk genci aniden kayıplara karıştı. 27 Ocak’ta kaybolan gençten hala haber alınamıyor.Fransa’nın başkenti Paris’in batısında bulunan Dreux’de doğan 22 yaşındaki Hayri Sunber isimli gençten uzun süredir haber alınamıyor. 22 yaşındaki Hayri Sunber’e ait olan aracı ise evinin tam 30 kilometre uzaklığındaki  La Barre-de-Monts’da görüldüğü ve aracın kilitli olduğu ifade edildi. Aile

Fransa’da yaşayan 22 yaşındaki Türk genci aniden kayıplara karıştı. 27 Ocak’ta kaybolan gençten hala haber alınamıyor.Fransa’nın başkenti Paris’in batısında bulunan Dreux’de doğan 22 yaşındaki Hayri Sunber isimli gençten uzun süredir haber alınamıyor. 22 yaşındaki Hayri Sunber’e ait olan aracı ise evinin tam 30 kilometre uzaklığındaki  La Barre-de-Monts’da görüldüğü ve aracın kilitli olduğu ifade edildi. Aile uzun süre çocuğundan haber alamayınca kayıp başvurusunda bulundu. Gelen başvuru üzerine jandarma ekipleri Hayri Sunber’i bulmak için soruşturma başlattı. Jandarmanın aramasının yanı sıra ailesi de üzerinde resminin bulunduğu afişler hazırlatıp dağıtmaya başladı.

22 yaşındaki Türk genci Fransa’da kayboldu

Kayıp olan genç ile ilgili verildiği bilgilerde gencin 85 kilo, 1,83 boylarında olduğu kaydedildi. Göz renginin kahverengi olduğu ve hafif sakallı olduğunun da altı çizildi. Kayıp olduğu gün ise üzerinde siyah renkte bir kazak, kapşonlu mont ve kot pantolon bulunduğu aktarıldı. Jandarma ise verilen bu bilgiler doğrultusunda genci görenlerin kendilerine bildirilmesini istedi. Görenler Saint-Gilles-Croix-de-Vie jandarma karakolunu (tél. 02 51 55 01 19) arayarak haber vermesi istendi.