DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
26 Şubat Kısmetse Olur’a veda eden isim! – Haftanın Finali

26 Şubat Kısmetse Olur’a veda eden isim! – Haftanın Finali

Kısmetse Olur’da bir haftanın daha sonuna gelindi. 26 Şubat Kısmetse Olur’a veda eden isim kim oldu? İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanacak olaylar…Geçtiğimiz hafta evden Tuğçe Ergişi’nin elenmesi ile eve yeni giren aday Yağmur oldu. Gelinler evine gelen yeni aday Yağmur, Tankut ve Onur tiplerinde erkeklerden hoşlandığını söyledi. Fakat Onur hala Aycan’ı beklediği için Yağmur’la

Kısmetse Olur’da bir haftanın daha sonuna gelindi. 26 Şubat Kısmetse Olur’a veda eden isim kim oldu? İşte Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanacak olaylar…Geçtiğimiz hafta evden Tuğçe Ergişi’nin elenmesi ile eve yeni giren aday Yağmur oldu. Gelinler evine gelen yeni aday Yağmur, Tankut ve Onur tiplerinde erkeklerden hoşlandığını söyledi. Fakat Onur hala Aycan’ı beklediği için Yağmur’la arasına mesafe koydu. Onur ise Aycan’dan ayrılmanın üzgünlüğü atamamış, Aycan’a aldığı gelinliğe bakıp ağlayacak. Aycan’ın ise ne zaman programa dahil olacağı bilinmiyor.

26 Şubat Kısmetse Olur’a veda eden isim!

Bu haftaya damga vuran olay ise Gözde ile Ünal’ın ilişkisi oldu. Ünal gözyaşları içerisinde Gözde’ye olan aşkını bir kez daha ilan etti. Fakat Gözde üstüne basa basa istemediğini söyledi. Gelen bazı iddialar arasında Gözde’nin Onur’a karşı ilgisi olduğu oldu. Fakat bunun doğru olup olmadığını henüz bilinmiyor. Eve yeni giren aday Yağmur ve Tankut yakınlaştı.26 Şubat Kısmetse Olur'a veda eden isim!Kral ve Kraliçeyi bu sefer yapım ekibi belirledi. Kısmetse Olur’da bu hafta kral ve kraliçe seçilen adaylar damatlar evinden Ünal olurken gelinler evinden de Farima oldu. Aycan ile Onur’un baya gerginmiş. Arası bozuk olan GökSib ise Sibel’in sinema kapatma sürprizi ile barıştı. Bu haftanın birincileri ise Onur ile Didem oldu. Ödül yemeğine Gözde ve Ünal gitti. Elenmek için ayağa kalkan adaylar ise Ünal ve Yağmur oldu. Fakat bu hafta eleme olmadı. Çeki ise Didem aldı.