DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
3 yaşındaki Ali feci şekilde can verdi!

3 yaşındaki Ali feci şekilde can verdi!

İstanbul’un Tuzla ilçesinde yaşayan Yanar ailesinin küçük oğlu 3 yaşındaki Ali feci şekilde can verdi. Bugün ise küçük bedeni toprağa verildi.3 yaşındaki talihsiz Ali Rahman Yanar, annesi ile gittiği spor salonunun soyunma odasındaki dolabın üzerine devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi. Korkunç kaza Cuma günü meydana geldi. Anne A. Yanar, 3 yaşındaki oğlu Ali Rahman Yanar

İstanbul’un Tuzla ilçesinde yaşayan Yanar ailesinin küçük oğlu 3 yaşındaki Ali feci şekilde can verdi. Bugün ise küçük bedeni toprağa verildi.3 yaşındaki talihsiz Ali Rahman Yanar, annesi ile gittiği spor salonunun soyunma odasındaki dolabın üzerine devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi. Korkunç kaza Cuma günü meydana geldi. Anne A. Yanar, 3 yaşındaki oğlu Ali Rahman Yanar ile birlikte spor salonuna gitti. Annenin spor yaptığı esnada gözden kaybolan Ali Rahman Yanar, soyunma odasına gitti. İddiaya göre küçük çocuk soyunma odasındaki dolaplardan birinin devrilmesi ise dolabın altında kaldı.

3 yaşındaki Ali feci şekilde can verdi!

Ali Rahman Yanar’ı ilk görevliler fark etti. Olay yerine hemen acil müdahale ekipleri gönderildi. Fakat dolabın üzerine düşmesi ile başına aldığı ağır darbe sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ölümünün ardından Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cenaze daha sonra memleketi Çayeli İlçesi Ortaköy Köyü Soğuksu Mahallesi’ne getirildi. Minik Ali’nin cenazesi öğle namazına ile gözyaşları içinde toprağa verildi.Hayatını kaybeden minik Ali Rahman Yanar’ın amcası Ömer Yanar, olayı”Annesi sporunu yapmış. Çocuk o sırada soyunma odasına girmiş, dolap üzerine düşmüş. Hastaneye kaldırıldı ama hayatını kaybetti. Dolaplar sabitlenmemiş. Ben olay yeri incelemesi sonrasında içeri girdim. Dokunduğum dolaplar sallanıyordu. Bir çocuğun tutup rahatlıkla devirmesi normal. Dolapların sabitlenmemesini ‘ihmal’ diye düşünüyoruz. Görünmez bir kaza oldu. Çok üzgünüz.” sözleri ile anlattı.