DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
5 Ocak reyting sonuçları | Diziler olmadan reytingler

5 Ocak reyting sonuçları | Diziler olmadan reytingler

5 Ocak reyting sonuçları belli oldu. Yılbaşı nedeniyle bir çok dizi yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. En çok izlenen diziler olmadan reytingler ne oldu? İşte ayrıntılar…

5 Ocak reyting sonuçları açıklandı. Yılbaşı nedeniyle dizilerin çoğu bu hafta yayınlanmadı. Bu hafta perşembe günü dizileri arasında sadece sadece Fox Tv‘de yayınlanan ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ dizisi yeni bölümüyle ekranlara geldi. Cesur Yürek, Vatanım Sensin ve Cesur ve Güzel gibi dizilerin yayınlanmadığı günde reytinglerin galibi kim oldu? İşte 5 Ocak reyting sonuçları.

5 Ocak Reyting sonuçları

5 Ocak Perşembe günü reytinglerin birincisi türk sinema filmi  Ay Lav Yu oldu. Fox Tv’nin ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ dizisi ikinci sırada yer alırken, Fox Ana Haber üçüncü, Müge Anlı İle Tatlı Sert dördüncü, Show Ana Haber beşinci sırada yer aldı.

29 Aralık Perşembe günü reytingleri

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü reytinglerde Kanal D’nin başarılı dizisi ‘Vatanım Sensin’ birinci olmuştu. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’ en çok izlenen ikinci dizi olmuştu. Diziler harici diğer programları reyting listesinden çıkarırsak geçtiğimiz hafta perşembe günü en çok izlenen üçüncü dizi sekizinci sırada yer alan ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ olurken, Show Tv’nin mafya dizisi ‘Cesur Yürek’ ise onuncu sırada yer alarak perşembe gününün en çok izlenen dördüncü dizisi olmuştu.5 Ocak perşembe günü yayınlanmayan Cesur Yürek, Cesur ve Güzel ve Vatanım Sensin dizileri 12 Ocak Perşembe günü yeni bölümleriyle ekranlarda olacak.5 Ocak reyting sonuçları ilkelihaber’de.