DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
5 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? İki isim birden..

5 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? İki isim birden..

Kısmetse Olur haftanın finali yine bomba gibi ekranlara geldi. 5 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? İki isim birden eve veda ediyor.Her gün birbirinden değişik entrikalarla devam eden fenomen program Kısmetse Olur bir haftayı daha geride bıraktı. Her haftanın sonunda izleyiciler en sevdikleri adayları destekleri ile birinci yapıyorlar. Bu haftanın birincileri ise damat adaylarından eve geri dönen

Kısmetse Olur haftanın finali yine bomba gibi ekranlara geldi. 5 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi? İki isim birden eve veda ediyor.Her gün birbirinden değişik entrikalarla devam eden fenomen program Kısmetse Olur bir haftayı daha geride bıraktı. Her haftanın sonunda izleyiciler en sevdikleri adayları destekleri ile birinci yapıyorlar. Bu haftanın birincileri ise damat adaylarından eve geri dönen Gökhan Sara ve gelinler evinden Gökhan’ın tanıma yolunda olduğu Sibel Akbulut oldu. Haftanın birincileri olan Gökhan ve Sibel ayrıca büyük ödülün sahibi de olacak. Bunun yanı sıra elenmekten de kurtulacak.

5 Şubat 2017 Kısmetse Olur’da kim elendi?

Kısmetse Olur‘da bu hafta elenmesi yönünde en çok isimi yazılıp evden ayrılan adaylar şoke etti. Damatlar, gelinler evinden ayrılması için en çok Gamze Taşkın’ın adını yazdı. Gelinler ise damat adaylarından Barış Gülbetekin’i yazdı. Ve yine sürpriz final gecelerinden biri yaşanarak evden iki kişi birden ayrıldı. Bu isimler Gamze Taşkın ve Barış Gülbetekin oldu. Eve yeni giren adaylar hakkında ise bomba iddialar yer aldı. Eve girecek yeni damat adayının Tuğçe Ergişi’nin eski nişanlısı olduğu ifade edildi. Bakalım final gecesi neler yaşanacak ve çıkan iddialar doğru mu? 5 Şubat 2017 Kısmetse Olur'da kim elendi?