DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı | Evde yeni bir aşk mı doğuyor?

9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı | Evde yeni bir aşk mı doğuyor?

Bugün ölüm haberi ile sallanan Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı bomba gibi geldi. Kısmetse Olur 353. bölüm fragmanında yeni bir aşk sinyalleri veriliyor. 9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı Kısmetse Olur bu hafta çok kötü günlere tanık oldu. Adnan ve Didem’in ayrılığı ile hüzünlü anlar yaşayan adaylar, bugün

Bugün ölüm haberi ile sallanan Kısmetse Olur’un yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı bomba gibi geldi. Kısmetse Olur 353. bölüm fragmanında yeni bir aşk sinyalleri veriliyor.

9 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı

Kısmetse Olur bu hafta çok kötü günlere tanık oldu. Adnan ve Didem’in ayrılığı ile hüzünlü anlar yaşayan adaylar, bugün gelen haberle adeta sarsıldı. Gelinler evine gelen mektupla babasının fenalaştığını duyan Merve, evden apar topar ayrıldı. Çok geçmeden kapı yeniden çalındı. Fakat bu sefer acı haber geldi. Fenalaşan Merve’nin babasının hayatını kaybettiği bildirildi. Tüm adaylar büyük şok içinde gözyaşlarına boğuldu. Herkes Merve’ye destek mektubu yazdı.

Adnan ve Didem barıştı mı?

Bir haftadır ayrılık eşiğinde olan fenomen çift AdDid hayranlarını üzdü. Yüzükleri çıkaran çiftin ne zaman barışacağı merak ediliyor. Gelen iddialar arasında Adnan ve Didem’in ilerleyen günlerde barışacağı ve 14 Şubat’a mutlu şekilde girecekleri var. Bu haber çiftin fanlarını mutlu edecek.

Kısmetse Olur’da ölüm haberi

Kısmetse Olur bu kez ölüm haberi ile sallandı. Gelinler evine gelen mektup taşları yerinden oynattı. Kısmetse Olur’da ölüm haberi kimden geldi?Kanal D ekranlarında her gün ilgiyle izlenen Kısmetse Olur’da bir ilk yaşanıyor. Kısmetse Olur evine gelen ölüm haberi tüm adaylar şoka uğradı. Gelinler evine geçtiğimiz haftalarda girmiş ve Akın’a talip olan aday Merve’nin hayalleri suya düşmüştü. Akın ile bir yola giremeyen Merve, şansını Barış ile denedi ama malesef onunla da bir yola giremedi. Evde mutluluğu aramaya gelen gelin adayı Merve’ye acı haber geldi. Gelinler evine gelen mektubu okuyan Sibel, bir ölüm haberi ile karşılaştı.

Eve gelen mektupta Merve’nin babasının vefat haberi vardı. Merve aldığı bu haber ile adeta yıkıldı. Diğer adaylar ise bu duruma çok üzüldü. Haberi alan Merve evi terk etti. Bu olay da Kısmetse Olur tarihinde bir ilk oldu.