DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD’de okula saldırı düzenlendi! 3 kişi yaralı

ABD’de okula saldırı düzenlendi! 3 kişi yaralı

ABD bu sabah okula yapılan saldırı ile sarsıldı. California’da bulunan bir okulun otoparkında silahlı saldırı yaşandı. Saldırı da 3 kişi yaralandı.\r\n\r\n

ABD bu sabah okula yapılan saldırı ile sarsıldı. California’da bulunan bir okulun otoparkında silahlı saldırı yaşandı. Saldırı da 3 kişi yaralandı.ABD’de yaşanan silahlı saldırılar okullara kadar sıçradı. California eyaletinin San Francisco kentinde bulunan okulda bir silahlı saldırı yaşandı. Silahlı saldırı okulun otoparkında gerçekleşti. Saldırıda 3 kız öğrencinin yaralandığı açıklandı. Fakat yaralanan 3 kız öğrenciden  birinin sağlık durumunun çok ciddi olduğu belirtildi. Diğer ikisinin ise sağlıklarının yerinde olduğu bildirildi.

ABD’deki saldırıda 3 kız öğrenci yaralandı

abd-de-okulda-silahli-saldiriOkulun otoparkında meydana gelen silahlı saldırı tüm vatandaşlara korku saldı. Otoparka silahlı saldırıda 3 kız öğrencinin yara aldığı açıklandı. Saldırı sonrasında June Jordan Okulu ve otoparkına giriş çıkışlar hemen kapatıldı. Polis ve sağlık ekipleri olay eyerine intikal etti ve ilk müdahaleyi gerçekleştirdiler. Yaralıların ikisinin durumu iyi olsa da diğerinin durumunun ciddi olduğu açıklandı. Polis ekiplerinin doldurduğu otopark saldırganı yakalanamadan kayıplara karıştı.

ABD’de silah sesleri yükseldi: 3 ölü, 12 yaralı

ABD gece yarısı silah sesleriyle yankılandı. Los Angeles’te bulunan bir restoranda meydana gelen silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti.

ABD’de silahlı çatışma!

ABD’nin güney batısında faaliyet gösteren Dilly’s isimli restoran da çıkan tartışmanın sonunda silah sesleri yükseldi. Çıkan tartışmanın sonrasında restoranı terk eden saldırganlar aradan çok geçmeden ellerinde silahlar ile geri döndüler. Çatışmanın çıktığı sırada restoranda tam 50 kişi bulunuyordu. İçeri giren saldırganlar ellerinde silahlarla etrafa ateş saçmaya başladılar. Etrafa açılan ateşlerin isabet ettiği 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.  Yaralanan 12 kişi ise vatandaşların yardımı ile bölgeye en yakın hastanelere kaldırıldılar.

Saldırganlardan 2’si yakalandı

abd-de-catismaLos Angeles’te bulunan restorana düzenlendikleri saldırı ile 3 kişiyi hayattan koparan saldırganların 5 kişi oldukları iddia edildi. Ve o 5 kişiden 2’si yakalanırken, diğer 3’nün de kaçtığı ifade edildi. Yakalanan 2 kişi ise yakalanarak gözaltına alırken, kaçanlar için arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Olayın hemen ardından çatışmanın çıktığı restorana gelen polisler olay ile ilgili soruşturma başlattı. Polisler restorantı basan zanlılar hakkında geniş çaplı bir araştırma yapılmaya başlandı. Zanlıların ne kadar ceza alacağı da merak konusu oldu.