DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
ABD polisi bir siyahiyi vurdu

ABD polisi bir siyahiyi vurdu

ABD’de yaşanan çalıntı araç olayında polis bir siyahiyi vurdu. Vurulan siyahinin adının ise Carnell Snell olduğu açıklandı. \r\n\r\n

ABD’de yaşanan çalıntı araç olayında polis bir siyahiyi vurdu. Vurulan siyahinin adının ise Carnell Snell olduğu açıklandı.ABD polisi çalıntı olduğunu düşündüğü aracın peşine düştü. Polis ile araç arasında yapılan kovalamacanın ardından çatışma başlatan polis, bir siyahiyi vurarak öldürdü. Siyahinin adı ise Carnell Snell olarak açıklandı.

ABD – Los Angeles müdürlüğünden açıklama

abd-polisiÇalıntı araç ve bir siyahinin öldürülmesi ile ilgili Los Angeles polis müdürlüğünden açıklama geldi. Los Angeles polisi olayın cumartesi akşamı meydana geldiğini belirtti. Her akşam yapıldığı gibi o akşam da rutin olarak trafik kontrolü yapılıyordu. Tamda o esnada polis içinde 2 kişinin bulunduğu bir aracın çalıntı olduğunu düşünmesi ile harekete geçti. Çalıntı olduğunu düşündüğü aracın peşine düşen polis ihtarda bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan araç hiç durmadan kaçmaya devam etti.Polis ile uzun süre kovalamaca yaşayan şüpheli araç bir süre sonra durdu. Duran araçtan çıkan iki kişi kaçmaya başladı. Kaçan iki kişiden biri vuruldu. Olay ile ilgili öne çıkan haberlerde vurulan kişinin adı Carnell Snell olarak açıklandı. Diğer kaçan kişinin ise akıbeti bilinmiyor. Vurulan siyahi Carnell Snell’in annesi ise oğlunun tam 5 kez vurulduğunu iddia etti. Yaşanan olay ile ilgili anında soruşturma başlattı. Fakat henüz Carnell Snell’i vuran polisin ismi açıklanmadı.