DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Acun Ilıcalı’dan İrem Derici Bombası

Acun Ilıcalı’dan İrem Derici Bombası

Tv8’de yaz sezonunda tekrar ekrana gelecek olan yarışma programı Rising Star Türkiye’nin jüri koltuğunda oturacak ismi Acun Ilıcalı açıkladı.
Rising Star Türkiye ekranlara geri dönüyor. Geçtiğimiz yıl final yaparak ekranlara veda eden ses yarışması tekrar yaz sezonunda izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. İkinci kez TV8 ekranlarında yayınlanacak şarkı yarışmasında jüri koltuğunda haberlere göre İrem Derici ve Yılmaz Morgül’ün oturacağı konuşulmuştu.
Bugün ise beklenen net açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Ilıcalı resmi Twitter hesabından şu mesajı atarak Derici ile anlaştıklarını duyurdu: “Sevgili İrem Derici yeni sezonda Rising Star Türkiye jürisine dahil oldu, başarılar dileriz…”
Acun Ilıcalı duyurdu…
acun-irem
İrem Derici de Instagram hesabından: “Yuvaya dönüş. Bu sezon Rising Star Türkiye jürisinde ben de varım, Türk televizyon tarihinde enderi görülmemiş sahnelere sık sık denk geleceğiniz aşikar. Temmuz’da başlıyoruz!” dedi.
İşte o paylaşım…
irem-derici
Programın jüri koltuğunda ilk sezonda Demet Akalın, Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal oturmuştu. 2.sezon için ilk isim İrem Derici olurken, programının eski jürisinden kimlerin bu yıl da devam edeceği ise bir diğer merak konusu oldu. Adı geçen isimlerden Survivor’dan elenen Yılmaz Morgül de var. Şimdi gözler tekrardan Ilıcalı’ya çevrildi.