DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Acun Ilıcalı’ya cezaevinden yardım mektubu: ‘Ölmek istemiyorum’

Acun Ilıcalı’ya cezaevinden yardım mektubu: ‘Ölmek istemiyorum’

Zonguldak’ta bir cezaevinde yatan Yücel B. isimli 35 yaşındaki adam, hastalığı nedeniyle Tv8’in patronu Acun Ilıcalı’ya mektup yazarak yardım istedi. ACUN ILICALI’YA CEZAEVİNDEN MEKTUP YAZDI M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir suçtan hüküm giyen 35 yaşındaki Yücel B., beynindeki tümör nedeniyle Acun Ilıcalı’dan ameliyatları için yardım istedi. ‘DİLEĞİM MADDİYAT DEĞİL AMELİYAT’ “Beynimdeki ur (tümör) nedeniyle

Zonguldak’ta bir cezaevinde yatan Yücel B. isimli 35 yaşındaki adam, hastalığı nedeniyle Tv8’in patronu Acun Ilıcalı’ya mektup yazarak yardım istedi.

ACUN ILICALI’YA CEZAEVİNDEN MEKTUP YAZDI

M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda bir suçtan hüküm giyen 35 yaşındaki Yücel B., beynindeki tümör nedeniyle Acun Ilıcalı’dan ameliyatları için yardım istedi.

‘DİLEĞİM MADDİYAT DEĞİL AMELİYAT’

“Beynimdeki ur (tümör) nedeniyle duyma ve görme kaybı yaşıyorum. Yakınım, ailem ve maddi gelirim yok. Ameliyat olamadığım için sağlığım gün geçtikçe kötüye gidiyor. Genç yaşımda ölmek istemiyorum. Sizden dileğim maddiyat değil, sadece ameliyat konusunda bana yardımcı olmanız. Önce Allah’a sonra size yalvarıyorum. Allah rızası için bana yardım edin.”