DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Acun’dan Güldüren Nagihan’ın ‘Kıskanıyorsun’ Kavgası

Acun’dan Güldüren Nagihan’ın ‘Kıskanıyorsun’ Kavgası

Başarılı sunucu Acun Ilıcalı, resmi instagram hesabından hic unutamayacağım Survivor anısı diyerek Nagihan’ın Tuğba Özay’la yaptığı kavganın videosunu paylaştı.Paylaşım Kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Survivor 2016’da heyecan kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Survivor’da dün akşam üçüncü eleme adayı çıktı. Bu duruma göre ünlüler takımında ada konseyinde ismi çıkan üç isim; Yunus, Ezgi ve Atakan oldu.

KONSEYDE KAHKAHA TUFANI

Elemeye çıkan üç ismin oylandığı ada konseyinde Nagihan’ın kendisini övdüğü anlar herkesi kahkahaya boğdu. Bugüne kadarki en keyifli konsey sonrası, Acun Ilıcalı Instagram hesabından bir video paylaştı.nagihankaradere paylaşan: ilkelihaber

OLAY KAVGANIN GÖRÜNTÜLERi

Bu akşam yapılacak elemede adı verilmemiş olsa da seyirci oylarıyla elenme ihtimali olan Nagihan’ın adaya veda etmeden önce Tuğba Özay ile yaşadığı kavganın görüntüsü kısa sürede 32 binden fazla beğeni, 5 binden fazla yorum aldı.

“ÖDÜLLER BÜYÜYECEK”

Survivor’da ödüllerin giderek büyüyeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, henüz en önemli 3 ödülün açıklanmadığını söyledi. Böylece Ilıcalı, katamaran ödülünü kaybeden gönüllüler takımı da teselli etmiş oldu.