DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aile dramı ile gündemi sallayan Selin yarışmadan ne kadar kazandı?

Aile dramı ile gündemi sallayan Selin yarışmadan ne kadar kazandı?

Selçuk Yöntem’in yarışmacıya sorduğu ‘Babanız ne iş yapıyor’ sorusu üzerine bir aile dramı ortaya çıkmıştı. İşte hayat hikayesiyle gündemi sallayan Selin Ünver’in yarışmadan kazandığı para…
Kim Milyoner Olmak İster’e katılan 25 yaşındaki yarışmacı ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver’in, Selçuk Yöntem’in yarışmacıya sorduğu ‘Babanız ne iş yapıyor’ sorusu üzerine bir aile dramı ortaya çıkmıştı.
Genç yaştaki ana sınıfı öğretmeni, Selçuk Yöntem’in sorusu üzerine annesini babasının öldürdüğün ve babasının bu yüzden cezaevinde tutuklu bulunduğunu söylemişti. Sesi titreyen ve zor yutkunan Selin Ünver, ”Babam, annemi öldürdü’ deyince acı gerçeği tüm Türkiye öğrenmişti.
Selin, 125 bin TL’lik soruya geldiğinde yayın süresinin dolması üzerine Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölümünde tekrar yarışmasına devam etti. Hikayesiyle herkesi etkileyen Ana sınıfı öğretmeni Selin Ünver Yarışmaya 125 bin TL’lik soruyla başladı. Ünver, hatırlanacağı üzere programın bir önceki bölümünde; babasının hapiste olduğunu söylemişti. Bunun üzerine sunucu ve oyuncu Selçuk Yöntem de ‘anlatmak ister misin?’ diyince sosyal medyadan tepki almıştı.
Hayallerini gerçekleştiren genç öğretmen Selin Ünver ekrana gelen 125 bin TL’lik soruyu telefon jokerini kullanarak kazandı. 250 bin TL’lik soru için de yarışan genç öğretmen soruyu bilemedi ancak 125 bin TL’lik baraj sorusunu geçtiği yarışmadan bu parayla ayrıldı.
Selin Ünver ne söyledi, neden çok konuşuldu?
Babam annemi öldürdü, bu sebeple hapiste yatıyor. Ben, Antalya’da bir köy okulunda anaokulu öğretmenliği yapıyorum. Çocukluğumdan beri bu yarışmayı seyrediyorum ve hayalim yarışmadan kazandığım parayla anaokulu açmak”

Hikayesiyle yürekleri burkan Selin yarışmadan ne kadar kazandı?

selin-unver-kim-milyone
İŞTE 125 BİN TL’LİK O SORU:
Kendisine 125 TL kazandıran soru üzerinde çok düşünen Ünver, Diş fırçası ve tükenmez kalem arasında gidip gelse de sonunda doğru cevabı bulmayı başardı.
Apollo 11’in Ay’dan havalanmasını sağlayan şalter yanlışlıkla kırılınca Buzz Aldrin hangisini kırılan şalter yerine kullanıp mekiğin Ay’dan havalanmasını sağlamıştır?
A:Alyans
B:Diş Fırçası
C:Tükenmez Kalem
D:Saç Tokası

SELİN ÜNVER’DEN SELÇUK YÖNTEM AÇIKLAMASI

Genç yarışmacıya sorduğu soruyla tepkileri üzerine çeken ve sosyal medyanın gündemine oturan Selçuk Yöntem ile ilgili açıklama yapan Selin Ünver, Selçuk Yöntem’in kesinlikle kötü niyetli olmadığını dile getirdi.
Ünver, “Selçuk Bey bana karşı çok hassas ve nazikti. Kendisine çok yüklendiler. Bir art niyet yoktu” dedi. Ailevi mevzulardan ziyade yarışmadaki başarısının konuşulmasını isteyen Ünver, “30 kişi benim aldığım ödülü almış. Bununla gurur duyuyorum ama herkes ailemi konuşuyor” açıklamasında bulundu.