DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Bu akşam yayınlanacak olan diziler?

Bu akşam yayınlanacak olan diziler?

‘Bu akşam ne izlesem?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Peki bu akşam hangi diziler var? Star TV, Show TV, Kanal D, Fox TV, TRT 1 gibi izlenme oranları yüksek olan kanalların yayın akışı listesinde neler var? İşte Bu akşam yayınlanacak olan diziler? Hafta sonunun ilk günü olan Cumartesi’de hangi diziler yayınlanacak? Bu akşamın futbol severler açısından büyük önemi

‘Bu akşam ne izlesem?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Peki bu akşam hangi diziler var? Star TV, Show TV, Kanal D, Fox TV, TRT 1 gibi izlenme oranları yüksek olan kanalların yayın akışı listesinde neler var? İşte Bu akşam yayınlanacak olan diziler?

Hafta sonunun ilk günü olan Cumartesi’de hangi diziler yayınlanacak? Bu akşamın futbol severler açısından büyük önemi var. Galatasaray ve Beşiktaş derbisi tüm futbol severleri ekran başına toplayacak. Erkekler maça odaklanırken, bayanlar ne izleyecek? Cumartesi denince akla ilk gelen şey Fazilet Hanım ve Kızları oluyor. Her Cumartesi yepyeni bölümleri ile izlenme rekorları kıran dizi bu akşam Star TV ekranlarında yayınlanacak. Peki diğer kanalların yayın akışı listelerinde neler var?

Bu akşam yayınlanacak olan diziler?

Fazilet Hanım ve Kızları’nın bu akşam ki bölümünde yine heyecan dorukta. Fazilet’in İstanbul’u terk etmesi kızları üzerinde soğuk duş etkisi yaratacaktır. Diğer yandan Yasemin, Ece’nin üstünde kurduğu yönetime hız kesmeden devam ediyor. Ece ise olaylardan tamamen habersiz Yasemin’e gitgide yakınlaşmaya başlamıştır. Heyecan dolu yepyeni bölümü izlemek için Star TV canlı izle adresini ziyaret edin.

BU AKŞAM YAYIN AKIŞINDA NELER VAR?

KANAL D:

20.00 : İsimsizler

23.45 : Kızlarım İçin

02.15 : Ses (Yerli Sinema)

ATV:

20.00 : Bahtiyar Ölmez

23.20 : Cennet’in Gözyaşları

02.10 : Aşk ve Mavi

STAR TV:

20.00 : Fazilet Hanım ve Kızları

00.15 : Hayat Sırları

02.30 : Işıklar Sönmesin

SHOW TV:

20.00 : Yeni Gelin

00.15 : Tsunami

FOX TV:

20.00 : Kalbimdeki Deniz

00.15 : İlk Buluşma

01.45 : Kadın

TV8:

20.00 : O Ses Türkiye

00.15 : Magazin 8