DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aleyna Tilki frikik verince…

Aleyna Tilki frikik verince…

Son döneme ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile damgasını vuran küçük sanatçı Aleyna Tilki frikik verince, Beyazıt Öztürk duruma el attı. Adını tüm dünyaya duyuran küçük sanatçı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a konuk oldu. Program esnasında yaşanan ilginç olay izleyenlerin dikkatini çekti. Bugün ise o görüntüler Beyaz Tv’de ekranlara gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programında

Son döneme ‘Cevapsız Çınlama’ şarkısı ile damgasını vuran küçük sanatçı Aleyna Tilki frikik verince, Beyazıt Öztürk duruma el attı.

Adını tüm dünyaya duyuran küçük sanatçı Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün Kanal D’de yayınlanan Beyaz Show’a konuk oldu. Program esnasında yaşanan ilginç olay izleyenlerin dikkatini çekti. Bugün ise o görüntüler Beyaz Tv’de ekranlara gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ programında gündeme getirildi. Aleyna Tilki’nin yaşadığı talihsiz olaya Beyazıt Öztürk son anda önledi.

Aleyna Tilki frikik verince, Beyaz harekete geçti

Cuma gecesi ekranlara gelen izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Beyaz Show bu haftada bomba gibiydi. Beyaz Show’a konuk olan Aleyna Tilki, program bitişinde hayranları ile fotoğraf çekilmek istedi. Fakat mini bir elbise giymesine rağmen çok rahat tavırlar sergiliyordu. Bu durumun farkında olan Beyaz ise hemen Aleyna Tilki’nin yanına giderek duruma el attı. Eli ile Aleyna’nın eteğini kapattı. Tüm bunlar yaşanırken bir hayranının kamerası kayıttaydı. O anları adım adım kaydetti.

İşte o anlar…