DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aleyna Tilki, nargile içerken görüntülendi! Aleyna Tilki uslanmıyor

Aleyna Tilki, nargile içerken görüntülendi! Aleyna Tilki uslanmıyor

Aleyna Tilki, nargile içerken görüntülendi! Henüz 18 yaşından küçük olan Aleyna Tilki içkili bir mekanda nargile içerken görüntülendi.16 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kuruçeşme’de 18 yaşından küçüklere yasak olan nargileyi içerken görüntülendi.Prof. Dr. Orhan Kural, “Aleyna Tilki, gençlere kötü örnek oluyor. Birçok sanatçı sosyal medyada sigaralı fotoğraflarla gençleri özendiriyor. 16 yaşında bir kızcağız

Aleyna Tilki, nargile içerken görüntülendi! Henüz 18 yaşından küçük olan Aleyna Tilki içkili bir mekanda nargile içerken görüntülendi.16 yaşındaki popçu Aleyna Tilki, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Kuruçeşme’de 18 yaşından küçüklere yasak olan nargileyi içerken görüntülendi.Prof. Dr. Orhan Kural, “Aleyna Tilki, gençlere kötü örnek oluyor. Birçok sanatçı sosyal medyada sigaralı fotoğraflarla gençleri özendiriyor. 16 yaşında bir kızcağız nargile içiyor. Gerçekten yazık” diye konuştu.

Aleyna Tilki disipline verildi

Gece kulüplerinde sahneye çıkmasından dolayı büyük tepkiler alan Aleyna Tilki, müzik hayatının dışında öğrenimine de devam ediyor. 100 puan aldığı sınav kağıdını sosyal medyada paylaşan Aleyna Tilki, hiç beklemediği bir tepki aldı.

Aleyna Tilki’nin sınavı iptal edildi

100 puan aldığı Fizik dersi sınavının kağıdını sosyal medyada paylaşan Aleyna Tilki’nin sınavı iptal edildi. Öğrenimine Fenerbahçe Anadolu Lisesi’nde devam eden Aleyna Tilki, aldığı 100 puanın sevinicini sosyal medyada paylaştı. Ancak bunu gören okul yönetimi Aleyna Tilki’yi disipline verdi.