DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Aleyna Tilki’ye valilikten yasak geldi

Aleyna Tilki’ye valilikten yasak geldi

Yetenek Sizsiniz yarışmasından sonra ünlenen 16 yaşındaki Aleyna Tilki son çıkardığı şarkı ile gündemi salladı. Fakat valilikten Aleyna Tilki’ye yasak geldi.\r\n\r\n

Yetenek Sizsiniz yarışmasından sonra ünlenen 16 yaşındaki Aleyna Tilki son çıkardığı şarkı ile gündemi salladı. Fakat valilikten Aleyna Tilki’ye yasak geldi.Emrah Karaduman ile birlikte çıkardığı ‘Kulağımdaki Çınlama’ şarkısıyla gündemi sallayan Aleyna Tilki’ye yasak geldi. Henüz 16 yaşında olan lise öğrencisi Aleyna Tilki’nin içkili mekanlarda sahneye çıkması valilik tarafından yasaklandı. Bu yasağın öncesinde ise Aleyna Tilki’nin dün gece Beyoğlu’nda sahneye çıkması planlanıyordu. Bu kararın sonrasında konserinin iptal edildiği açıklandı.

Aleyna Tilki’ye valilik engel  oldu

aleyna-tilki_19Yaşının küçük olması nedeni ile içkili mekanlarda sahneye çıkması yasaklanan Aleyna Tilki’nin dün gece konser vereceği mekan şu açıklamayı yaptı.“21 Ekim Cuma Günü yapılması planlanan Aleyna Tilki konserimiz için İstanbul Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü’ne (Etkinlik Müracaatı) sahneye çıkma izin belgesi için mekânımız tarafından başvuru yapılmıştır. Aleyna Tilki’nin gece kulübümüzde sahneye çıkması İstanbul Valiliği’nce uygun görülmemiştir. Bu sebeple Aleyna Tilki konserimizi gerçekleştiremeyeceğimizi tüm kamuoyunun bilgisine sunarız.”

“Birinci sınıftan beri takıntılı fanlarım vardı”

16 yaşındaki genç sanatçı geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında yaptığı açıklamalar ile sosyal medyada dalga konusu oldu. Yaşından büyük egosuyla sosyal medyayı sallayan açıklamasında “Sokağa çıktığımda herkes beni Aleyna geçiyor diye parmakla gösterirdi. Birinci sınıftan beri takıntılı fanlarım vardı” demişti.

Gündemden düşmeyen Aleyna Tilki kimdir?

Emrah Karaduman imzasıyla çıkardığı ‘Kulağımdaki Çınlama’ isimli şarkıyla gündeme oturan Aleyna Tilki, şarkıdan çok yaşı ve egosuyla gündemdeki yerini koruyor. Peki kimdir bu Aleyna Tilki? Acun Ilıcalı ile bağı nedir?Aleyna Tilki henüz 16 yaşında. Acun Ilıcalı’nın Aleyna Tilki’nin tanınmasında oynadığı rol büyük. Aleyna Tilki 2014 yılında, Tv8’de yayınlanan ‘Yetenek Sizsiniz’ programına katılmış ve juri koltuğunda oturan Acun Ilıcalı, Özgü Namal, Murat Boz ve Eser Yenenler’den geçerli not almıştı. Hazırladığı programlarla bir çok isme ünlü olmanın kapılarını açan Acun Ilıcalı’nın, Aleyna Tilki’nin de ünlü olmasındaki payı bu yüzden büyük. Aleyna Tilki, müzik piyasasına Emrah Karaduman imzalı ‘Kulağımdaki Çınlama’ şarkısıyla merhaba dedi.16 yaşında olmasına rağmen gece klüplerinde sahne alması Türkiye’de büyük bir tartışma konusu oldu. Yasal değil söylemlerine karşı, sahne alacağı gece klüplerine avukatı ve annesiyle gittiğini söyleyerek karşı geliyor. Klibinde giydiği kıyafetlerinin yaşına uygun olmadığı eleştirilerine Aleyna, “Ben zaten hep popülerdim. Parmakla gösterilen bir insandım. Eleştiriler ilk defa yaşadığım bir şey değil” diyerek cevap veriyor. Annesinin Trabzonlu, babasının rus göçmeni olduğunu söyleyen Aleyna, kendisini ‘Konyalıyım ama Konya’da çok göçmenler var. Babam Rus göçmeni. Sesimi annemden, yeteneğimi babamdan almışım’ sözleriyle tanıtıyor.