DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Ali Ağaoğlu kızına bir düğün daha yapacak

Ali Ağaoğlu kızına bir düğün daha yapacak

Geçtiğimiz ay Çırağan Sarayı’nda kızına gözleri kamaştıran bir düğün yapan Ali Ağaoğlu kızı Sena’ya bir düğün daha yapmaya hazırlanıyor. Kızı Sena ile Koray Kırcal’ın düğüne davet edemediği akrabaları ve yakınları için bir düğün daha yapacakları duyuldu. Ali Ağaoğlu bir düğün daha yapacak mı? Günlerce akıllardan çıkmayan düğünde Ali Ağaoğlu damadına Emirgan’da bulunan 8 milyon dolarlık

Geçtiğimiz ay Çırağan Sarayı’nda kızına gözleri kamaştıran bir düğün yapan Ali Ağaoğlu kızı Sena’ya bir düğün daha yapmaya hazırlanıyor. Kızı Sena ile Koray Kırcal’ın düğüne davet edemediği akrabaları ve yakınları için bir düğün daha yapacakları duyuldu.

Ali Ağaoğlu bir düğün daha yapacak mı?

Günlerce akıllardan çıkmayan düğünde Ali Ağaoğlu damadına Emirgan’da bulunan 8 milyon dolarlık köşkün tabusunu hediye ederken, kızına ise 23 kilo altın taktı.Türkiye’nin 10. en zengin kişisi olan Ali Ağaoğlu, 1.75 milyar dolarlık servete sahip. Ağaoğlu, kızı Sena ile Koray Kırcal’ın düğüne davet edemediği akrabaları ve yakınları için bir düğün daha yapacakları duyuldu.Akrabaları oldukça kalabalık olan Ali Ağaoğlu, düğüne davet edemediği 2 bin kişiyi Uludağ’da yapılacak düğüne davet etti. Trabzon’da ve İstanbul’da bulunan akrabaların düğüne katılabilmeleri adına ulaşım ve konaklama masraflarınıda üstlenmiş.