DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alman basını Lukas Podolski’nin Galatasaray’dan ayrıldığını yazdı

Alman basını Lukas Podolski’nin Galatasaray’dan ayrıldığını yazdı

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski hakkında flaş bir iddiayı ortaya attı. Yapılan habere göre Podolski bir Japon ekibine transfer oluyor.Devre arası transfer döneminde Lukas Podolski hakkında birçok spekülasyon yapıldı. Özellikle oyuncunun Çin ekiplerine transfer olacağı gündeme geldi. Ancak oldukça flaş bir iddia Almanya’dan geldi. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden

Almanya’nın önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Lukas Podolski hakkında flaş bir iddiayı ortaya attı. Yapılan habere göre Podolski bir Japon ekibine transfer oluyor.Devre arası transfer döneminde Lukas Podolski hakkında birçok spekülasyon yapıldı. Özellikle oyuncunun Çin ekiplerine transfer olacağı gündeme geldi. Ancak oldukça flaş bir iddia Almanya’dan geldi. Almanya’nın önde gelen gazetelerinden biri olan Bild, yıldız futbolcunun Japonya’ya transfer olacağını açıkladı.Alman hücumcu Lukas Podolski, Japonya Ligi ekiplerinden Vissel Kobe ile anlaştığı ve transferin açıklanmak üzere olduğu bilgisi paylaşıldı. Haberde transfer için ödenecek olan rakamlar hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

Çin’e transfer olacağı iddia ediliyordu

Galatasaray’da ikinci sezonunu geçiren Podolski, Çin Ligi’ne transfer olanlar kervanına katılacağıyla ilgili birçok haber yapıldı.Kadrosuna milli futbolcu Burak Yılmaz’ı barındıran Beijing Guoan, Podolski için Galatasaray’ın kapısını çaldığı ve Alman yıldız için teklif edilen bonservis bedeli tam 6 milyon Euro olduğu söylendi. Başlarda transferin kesinliği yoktu ancak Flamengo’dan gelen açıklamalar transferi doğrular nitelikteydi.Resmi teklif yapan Çinlilere olumlu bir yanıt aldı ve prensip anlaşmasına varıldığı ve Podolski kendisi için yapılan 3 yıllık teklifi kabul etti ği iddia edildi.Ancak bu iddialarında asılsız olduğu ortaya çıktı. Alman yıldız takımında kaldı ve diğer alternatifleri değerlendirmeye aldı. Takımı Galatasaray’ın son maçlarında sahada olmayan Podolski’nin Japon ekibi Vissel Kobe ile anlaştığı ortaya çıktı. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği önümüzedeki günlerde kesinliğe kavuşacak.

Bu yıl Almanya Milli Takımı’na veda edecek

Euro 2016’da forma şansı bulamayan Lukas Podolski turnuvanın ardından milli takımda forma giymeyi bırakacağını açıklamıştı. Almanya Futbol Federasyon, Almanya ile İngiltere arasında bir özel maç ayarladı. Lukas Podolski bu maçla birlikte jübilesini yapacak ve Alman Milli Takımı’na veda edecek.Almanya – İngiltere karşılaşması 22 Mart 2017’de Dortmund’da oynanacak. Lukas Podolski bu maçta son kez Almanya adına forma giyecek.2004 yılından bu yana Alman Milli Takımı formasını terleten Lukas Podolski çıktığı 129 maçta fileleleri 48 kez sarsmayı başardı. Podolski, Milli takımla birlikte 5 büyük turnuvada boy gösterdi.