DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alman plakalı araç feci şekilde takla attı! 4 kişi…

Alman plakalı araç feci şekilde takla attı! 4 kişi…

Alman plakalı araç Bursa İnegöl’de feci şekilde takla atarak kaza yaptı. Feci kazada 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.Bursa’nın İnegöl’de Ubeyt Kaya adlı bir kişinin direksiyonun olan Alman plakalı araç takla attı. Direksiyonun kontrolünü yitiren sürücü takla attıktan sonra NATO boru hattı istasyonunun bulunduğu binaya çarptı. Feci kazada 4 kişi ağır şekilde yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar

Alman plakalı araç Bursa İnegöl’de feci şekilde takla atarak kaza yaptı. Feci kazada 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.Bursa’nın İnegöl’de Ubeyt Kaya adlı bir kişinin direksiyonun olan Alman plakalı araç takla attı. Direksiyonun kontrolünü yitiren sürücü takla attıktan sonra NATO boru hattı istasyonunun bulunduğu binaya çarptı. Feci kazada 4 kişi ağır şekilde yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Aracın içerisinden çıkarılan vatandaşlar İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.

Alman plakalı araç kaza yaptı : 4 yaralı

Kaza tam olarak Bursa-İnegöl Karayolu Babasultan Kavşağı’nda meydana geldi. Aracın sahibi olan Ubeyt Kaya’nın 36 yaşındaki olduğu belirtildi. Kazaya kurban giden aracın  FFB KK 515 Almanya plakalı olduğu açıklandı. Babasultan Kavşağı mevkiinde başlayan yağış nedeni ile yerler kayganlaşmış ve otomobil sürücünün hakimiyetinden çıkmıştı. Hızını alamayan otomobil NATO boru hattı istasyon binasının duvarına çarparak durabildi.Otomobilin içerisinde sürücü Ubeyt Kaya ile birlikte 65 yaşındaki Ferice Kaya, 72 yaşındaki Abdullah Kaya ile 60 yaşındaki Nurettin Kara da bulunuyordu. Yaralılar tedavi altına alınırken, olay yerine gelen ekipler olay ile ilgili soruşturma başlattı.