DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alman plakalı araç Türkiye’ye uyuşturucu sokacağı sırada yakalandı

Alman plakalı araç Türkiye’ye uyuşturucu sokacağı sırada yakalandı

Türkiye’ye giriş yapmak üzere olan uyuşturucu yüklü bir araç yakalandı. Edirne’den Bulgaristan’a açılan Hamzebeyli Sınır Kapısı’ndan Almanya’dan gelen ve Türkiye’ye giriş yapan araçta yapılan aramada bir bavulun içerisinde saklanış 145 bin uyuşturucu yakalandı.Türkiye’ye giriş yapan araçta yapılan aramada bir bavulun içerisinde saklanış 145 bin uyuşturucu yakalandı. Hamzabeyli Sınır Kapısı’na giriş yapan Almanya plakalı araçta, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık

Türkiye’ye giriş yapmak üzere olan uyuşturucu yüklü bir araç yakalandı. Edirne’den Bulgaristan’a açılan Hamzebeyli Sınır Kapısı’ndan Almanya’dan gelen ve Türkiye’ye giriş yapan araçta yapılan aramada bir bavulun içerisinde saklanış 145 bin uyuşturucu yakalandı.Türkiye’ye giriş yapan araçta yapılan aramada bir bavulun içerisinde saklanış 145 bin uyuşturucu yakalandı. Hamzabeyli Sınır Kapısı’na giriş yapan Almanya plakalı araçta, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ekiplerinin şüphesi üzerine arama başlatıldı. Aramanın üzerine otomobilde bir bavulun içerisine gizlenmiş 145 bin adet uyuşturucu bulundu. 43 kilo ağırlığındaki uyuşturucunun bulunması üzerine otomobil sürücüsü E.K. adliyeye sevk edildi.

Alman plakalı araç feci şekilde takla attı! 4 kişi…

Alman plakalı araç Bursa İnegöl’de feci şekilde takla atarak kaza yaptı. Feci kazada 4 kişinin yaralandığı ifade edildi.Bursa’nın İnegöl’de Ubeyt Kaya adlı bir kişinin direksiyonun olan Alman plakalı araç takla attı. Direksiyonun kontrolünü yitiren sürücü takla attıktan sonra NATO boru hattı istasyonunun bulunduğu binaya çarptı. Feci kazada 4 kişi ağır şekilde yaralandı. Araç içerisinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Aracın içerisinden çıkarılan vatandaşlar İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı ve burada tedavi altına alındı.