DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Alman uçağı hakkında korkutan iddia!

Alman uçağı hakkında korkutan iddia!

Alman uçağı hakkında ortaya atılan iddia yürekleri ağıza getirdi. Almanya’ya ait ticari çalışmalar gerçekleştiren uçaktan haber alınamadı ardından sinyali kesildi.\r\n\r\n

Alman uçağı hakkında ortaya atılan iddia yürekleri ağıza getirdi. Almanya’ya ait ticari çalışmalar gerçekleştiren uçaktan haber alınamadı ardından sinyali kesildi.Alman uçağı en son Makedonya’nın başkenti Üsküp semalarındayken sinyali kesildi. Haber alınamayan uçak Makedonya İçişleri Bakanlığını harekete geçirdi. Makedonya İçişleri Bakanlığın’ın yaptığı açıklama da, akşam saatlerine yakın Üsküp’teki Büyük İskender Havaalanı bölgesinde bulunan Katlanovo’da uçağın sinyalinin kesildiğini bildirdi. Almanya’nın ticari faaliyetlerini gerçekleştiren uçağın yakıt alımı için Makedonya’ya iniş yaptığını ve oradan ayrıldıktan sonra uçuş radarından kaybolduğu açıklandı. Kaybolma mesafesi havaalanına tam 10 kilometre uzaklığındaydı.

Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi

almanya-ucakAlınan bu kötü haberin hemen ardından olası bir kötü habere karşı o bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekipleri gönderildi. Uçuş radarından çıkan uçakla ilgili hala haber alınamadı.