DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanlar fast food’da en çok döneri seviyor

Almanlar fast food’da en çok döneri seviyor

Almanlar fast food’ta en çok döneri seviyor. Almanlar, Fast food yiyecekelr arasında en çok döner tüketiyorlar. Almanların sosise olan düşkünlükleri herkes tarafından bilinir. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda Almanların en çok döner tükettikleri ortaya çıktı. Almanlar fast food’ta en çok döneri seviyor Toplam nüfusu 82 milyon olan Almanya nüfusu günde 2 milyon porsiyon döner kebap tüketmekte.

Almanlar fast food’ta en çok döneri seviyor. Almanlar, Fast food yiyecekelr arasında en çok döner tüketiyorlar. Almanların sosise olan düşkünlükleri herkes tarafından bilinir. Ancak yapılan araştırmalar sonucunda Almanların en çok döner tükettikleri ortaya çıktı.

Almanlar fast food’ta en çok döneri seviyor

Toplam nüfusu 82 milyon olan Almanya nüfusu günde 2 milyon porsiyon döner kebap tüketmekte. Ayak üstü yenilen yemekler arasında ünlenen sosis, son zamanlarda yerini dönere bırakmış durumda.Sadece ekmek arası dönerin değil, bunun yanı sıra iskender, adana, köfte gibi yemeklerinde ülkede oldukça yaygın olduğu görülmekte.Stuttgart’taki World of Kebap sahibi Evren Demircan, daha çok dana etinden olan dönerlerin sevildiğini haftaiçi 500 satış olurken, haftasonu bu rakamın ikiye katladığını belirtiyor.Almanların döner neden bu kadar çok sevdiğini anlamak çok zor değil. Uzun sıralar beklemek zorunda kalan döner severler bu yiyeceği azımsamamak gerektiğini gösteriyor.Almaya’da bulunan Türkler, dönerin sadece ekonomi açısından değil, iki ülke arasındaki bağı kurmada da önemli bir rol oynamakta.