DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da bomba alarmı!

Almanya’da bomba alarmı!

Almanya’da bomba alarmı verildi. Verilen ihbar ile Almanya’ya ayaklandı. İşte Almanya Berlin polisinden yapılan açıklama… Almanya Maliye Bakanlığının posta dağıtım merkezinde bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Posta dağıtım merkezine gelen şüpheli pakette patlayıcı karışımı olduğu ifade edildi. Berlin polisinden yapılan açıklamada bu haber doğrulandı. İnceleme altına alınan şüpheli pakette havai fişek yapımında kullanılan patlayıcı karışımının bulunduğu

Almanya’da bomba alarmı verildi. Verilen ihbar ile Almanya’ya ayaklandı. İşte Almanya Berlin polisinden yapılan açıklama…

Almanya Maliye Bakanlığının posta dağıtım merkezinde bu sabah hareketli dakikalar yaşandı. Posta dağıtım merkezine gelen şüpheli pakette patlayıcı karışımı olduğu ifade edildi. Berlin polisinden yapılan açıklamada bu haber doğrulandı. İnceleme altına alınan şüpheli pakette havai fişek yapımında kullanılan patlayıcı karışımının bulunduğu tespit edildi.

Almanya’da bomba alarmı!

Almanya'da bomba alarmı

Posta dağıtım merkezinde çalışan personellerin fark ettiği şüpheli paketin farkında olmadan açılması ile bölgeye büyük zarar vereceği açıklandı. Bölgeye verecek zararın yanı sıra çok kişiyi de yaralayacağı ifade edildi. Olası bir tehlikeye karşı dağıtım merkezinin çevresi boşaltıldı. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Alman medyası ise bu haberin ayrıntısında merkeze gönderilen pakette Maliye Bakanı Wolfgang Schaeuble’nin hedef alındığı iddia edildi.