DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da bomba alarmı!

Almanya’da bomba alarmı!

Almanya’da yapılan bomba alarmı ile kenti harekete geçirdi. Saldırı yapılacağı şüphesiyle bir bina boşaltılıyor. \r\n\r\n

Almanya’da yapılan bomba alarmı ile kenti harekete geçirdi. Saldırı yapılacağı şüphesiyle bir bina boşaltılıyor.Bomba alarmı ile ilgili Reuters’ın haberinde Almanya’nın Chemnitz şehrinde bulunan bir bina saldırı yapılacağı şüphesiyle boşaltıldı. Bomba alarmı için polis sözcüsü hiç bir açıklamada bulunmadı.almanya-da-bomba-alarmiAlman polisi Chemnitz şehrinde bulunan vatandaşlarını sert bir şekilde uyardı. Vatandaşların evlerinden çıkmamaları istendi. Polisin şüpheli olarak görülen binaya güç kullanarak girdi. Bir polis ise twitterdan bir mesaj yayınladı. Polis yayınladığı mesajda ‘Patlama sesi polis tarafından alınan bir önlemdi. İlgili kişi bulunamadı. Lütfen kordona alınmış bölgedekiler evlerini terk etmesin.’ ifadeleri yer aldı.

Almanya’da 3 polis aracı kundaklandı

Almanya’nın Dresden kentinde ameydana gelen cami ve kongre merkezine düzenlenen saldırının ardından dün gece ise 3 polis aracı ateşe verildi.Geçtiğimiz günlerde meydana gelen cami ve kongre merkezine saldırı sonrasında dün gece saatlerinde 3 polis aracının ateşe verildiği öğrenildi.Kundaklamalar ile ilgili açıklama yapan Dresden polisi dün gece saatlerinde 3 polis aracının kundaklanarak kullanılmaycak duruma getirildiğini söyledi. Açıklama yapan polis on binlerce avro değerinde zararın olduğunuda belirtti.Yapılan kundaklamada bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadı belirtilirken, kundaklamanın ‘Siyasi motif ile’ yapıldığı söylendi.“Tüm Dresden polisten nefret ediyor” yazısını olay yerine yakın bir yere yazdığı iddia edilen bir kişi gözaltında.Geçtiğimiz günlerde meydana gelen  Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine bağlı Fatih Camisi saldırının ardından ciddi anlamda güvenlik önlemleri alınmaya başlanmıştı.