DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da kaybolan Leyla hakkında yeni gelişme

Almanya’da kaybolan Leyla hakkında yeni gelişme

Almanya’da kaybolan 39 yaşındaki Leyla Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 15 Şubat’tan bu yana haber alınamayan Leyla Şahin bulundu. Almanya’da kaybolan Leyla hakkında yeni gelişme 15 Şubat 2017 Çarşamba gününden bu yana Almanya’da kayıp olan Leyla Şahin’den sevindiren haber geldi. 39 yaşındaki Leyla Şahin’in bulunması herkesi sevindirdi. Kayıp haberi ile ilgili olarak Karlsruhe polis yetkilileri

Almanya’da kaybolan 39 yaşındaki Leyla Şahin hakkında yeni bir gelişme yaşandı. 15 Şubat’tan bu yana haber alınamayan Leyla Şahin bulundu.

Almanya’da kaybolan Leyla hakkında yeni gelişme

15 Şubat 2017 Çarşamba gününden bu yana Almanya’da kayıp olan Leyla Şahin’den sevindiren haber geldi. 39 yaşındaki Leyla Şahin’in bulunması herkesi sevindirdi. Kayıp haberi ile ilgili olarak Karlsruhe polis yetkilileri bir açıklamada bulundu. Polis yetkililerinin yaptığı açıklamada, Leyla Şahin’in sabah saatlerinde polis karakoluna giderek ‘ben burdayım’ dediği belirtildi. Fakat kayıp Leyla Şahin, nasıl kaybolduğuna ilişkin bir yanıt vermedi.Almanya'da kaybolan Leyla Şahin

Almanya’da yaşayan Leyla, 15 Şubat’tan beri kayıp!

Almanya’nın Baden Württemberg eyaletinin Pforzheim kentinde ikamet eden Leyla Şahin’den 10 gündür haber alınamıyor. Almanya’da yaşayan Leyla, 15 Şubat’tan beri kayıp!

Almanya’da yaşayan Leyla Şahin, rahatsızlığı nedeniyle ilaçlarını düzenli alması gerektiğini bu nedenden ötürü sıkıntı olabileceği düşünülüyor. Pforzheim polisi, ilaçlarını almamış olabileceği bu nedenden dolayı Leyla Şahin’in durumundan endişe ettiklerini belirtti.

15 Şubat’tan beri kayıp olan Leyla Şahin, Türkçe konuşabiliyor ancak Almanca dilini çok az kullanabiliyor. 165 boylarında olan Leyla Şahin tesettürlü bir bayan.Leyla Şahin’i görenlerin  0721 939-5555 veya 0721/6661111 numaralı telefonlardan bildiri yapmaları rica olunur.