DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’daki korkunç gerçek 24 yıl sonra ortaya çıktı

Almanya’daki korkunç gerçek 24 yıl sonra ortaya çıktı

Almanya’da yaşanan sır dolu cinayet tam 24 yıl sonra ortaya çıktı. 52 yaşındaki adam karısını öldürdükten sonra fıçıda 24 yıl boyunca sakladı.\r\n\r\n

Almanya’da yaşanan sır dolu cinayet tam 24 yıl sonra ortaya çıktı. 52 yaşındaki adam karısını öldürdükten sonra fıçıda 24 yıl boyunca sakladı.Almanya bu skandal haberle sarsıldı. Hannover kentinde kaynakçılık yaparak yaşamını sürdüren kaynak ustası Jörg L’nin sır dolu cinayeti gün yüzüne çıktı. Fakat zanlı Jörg L, zaman aşımından dolayı serbest bırakıldı. 52 yaşındaki Jörg L, eşi  Franziska Sander’i öldürdükten sonra metal yağ fıçına koydu. Eşini burada tam 24 yıl saklayan zanlı suçunu itiraf etti.

Almanya Hannover Başsavcısından açıklama

almanya-cinayetHannover Başsavcısı Thomas Klinge, yaşanan bu korkunç olay ile ilgili açıklama yaptı. Thomas Klinge’nin yaptığı açıklamada, aradan tam 24 yıl geçmesinin ardından işlediği cinayeti itiraf eden zanlı Jörg L’in eşini öldürdüğünü ifade etti. Aralarında çıkan tartışma esnasında eşini boğarak öldürdüğünü açıkladı. 52 yaşındaki zanlı öfkeye kapılarak adam öldürme suçunun üstünden 20 yıl geçmesi ile suçu zaman aşımına uğradı. Bu cezanın kasıtlı değilde öfkeye kapılarak yapıldığı için zaman aşımına uğrandığı belirtildi.Hannover’de meydana gelen bu olayın üzerine düşen bölge polisi cinayet ile ilgili bilgi verebilecek bir görgü tanığı arıyor.

24 yıl sonra suçunu itiraf etti

24 yıl önce kaybettikleri ablalarının öldürüldüğünden şüphelenen zanlı Jörg L’in eşinin kardeşleri polise başvurmuştu. Aradan uzun zaman geçmesine rağmen bile polis hala zanlı Jörg L’e sıkça sorular yöneltiyordu. Bu durumdan sıkılan zanlı Jörg L, en sonunda geçen ay suçunu itiraf etti.

Junior Cox-Noon saçlarıyla sosyal medyayı salladı

 İngiltere’yi sallayan Junior Cox-Noon saçlarıyla internette fenomen oldu. Daha 10 haftalık olan bebek görenlerin ilgi odağı oluyor.İngiltere’de dünyaya gelen Junior Cox-Noon, ilk kez görülen bir olayla karşı karşıya kaldı. Normalin çok fazla üzerinde olan saçları aynı aslan yelesini andırıyor. Sosyal medyada yayılan fotoğrafları ile kısa bir sürede fenomen oldu. Küçük bebeğin annesi Chelsea, oğlunun çok ilgi çektiğini ifade etti. Alışverişe çıktıkları zaman çoğu insanın fotoğraf çektirmek istediklerini söyledi.Anne Chelsea,  “Daha önceleri alışverişe çıktığımda işim en fazla 40 dakikada bitiyordu. Ancak artık Junior Cox’a ilgi o kadar yoğun oluyor ki, alışverişimi iki saatte tamamlayabilirsem mutlu oluyorum. Herkes saçlarını seviyor. Fotoğraf çektiriyor. Junior da aslında halinden memnun” dedi.junior-cox-noon-saclariyla-sosyal-medyayi-salladi-1