DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi adam yangında…

Almanya’dan Türkiye’ye gelen gurbetçi adam yangında…

Almanya’dan Türkiye’nin Bursa  ilçesindeki ağabeyinin evine ziyarete gelen 72 yaşındaki gurbetçi İrfan Yiğeman çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.Almanya’da yaşayan 72 yaşındaki İrfan Yiğeman, ağabeyini ziyaret etmek için Türkiye’ye geldi. Bursa’da ikamet eden ağabeyinin evine giden İrfan Yiğeman gece orada kalacaktı. Havaların soğuk olması nedeni ile elektrikli battaniye ile uyumaya geçti. Talihsiz adam olacaklardan habersiz

Almanya’dan Türkiye’nin Bursa  ilçesindeki ağabeyinin evine ziyarete gelen 72 yaşındaki gurbetçi İrfan Yiğeman çıkan yangında dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.Almanya’da yaşayan 72 yaşındaki İrfan Yiğeman, ağabeyini ziyaret etmek için Türkiye’ye geldi. Bursa’da ikamet eden ağabeyinin evine giden İrfan Yiğeman gece orada kalacaktı. Havaların soğuk olması nedeni ile elektrikli battaniye ile uyumaya geçti. Talihsiz adam olacaklardan habersiz uykuya daldı. Uyuduğu esnada bilinmeyen bir nedenden dolayı battaniyesi alev aldı.

Almanya’dan gelen kardeş hayatını kaybetti

Elektrikli battaniyeden çıkan yangın bu sabah saat 05.00 civarlarında meydana geldi. Yangın Bursa’nın Osmangazi İlçesi Ahmetpaşa Mahallesi Fahri Korutürk Caddesi’nde çıktı. Odadan çıkan alevleri fark eden ağabey İbrahim Yiğeman çığlıklar attı. Haykırışları duyan komşular ise hemen harekete geçti. Yangının çıktığı odanın kapısını kırarak içeri girdiler. Talihsiz adamı odadan çıkaran komşular durumu hemen 112  Acil Servis Ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler yangını kısa sürede söndürdü. Dumanların arasından çıkarılan ağabey ve kardeşe ilk müdahale yapıldı. Almanya’dan gelen İrfan Yiğeman hemen hastaneye kaldırıldı. İbrahim Yiğeman’ın da sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.Hastaneye kaldırılan İrfan Yiğeman ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cesedi ise Muradiye Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırdı. Ardından da yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.