DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’dan yeni uyarı | Kimliksiz dolaşmayın!

Almanya’dan yeni uyarı | Kimliksiz dolaşmayın!

Almanya’nın ev sahipliğini yapacağı G20 zirvesine yarın start veriliyor. Almanya’dan yeni uyarı ‘Kimliksiz dolaşmayın!’ şeklinde oldu. G20 zirvesi, Almanya’nın 150 yıllık dünyanın en ünlü kumarhanesi ile tanınan Baden Baden şehrinde ve Roma kaplıcalarında başlıyor. G20’ye ev sahipliğini Alman Maliye Bakanı Wolfgang Schaueble, Alman Merkez Bankası Başkanı Jens Weidmann ve Baden Baden Belediye Başkanı Margret Mergen yapacak. G20 zirvesine

Almanya’nın ev sahipliğini yapacağı G20 zirvesine yarın start veriliyor. Almanya’dan yeni uyarı ‘Kimliksiz dolaşmayın!’ şeklinde oldu.

G20 zirvesi, Almanya’nın 150 yıllık dünyanın en ünlü kumarhanesi ile tanınan Baden Baden şehrinde ve Roma kaplıcalarında başlıyor. G20’ye ev sahipliğini Alman Maliye Bakanı Wolfgang Schaueble, Alman Merkez Bankası Başkanı Jens Weidmann ve Baden Baden Belediye Başkanı Margret Mergen yapacak.

G20 zirvesine kimler katılacak?

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi, Uluslararası Para Fonu Başkanı Christine Lagarde, World Bank Group Başkanı Jim Yong Kim gibi önemli isimler zirveye katılanların başında yer alıyor. Bu isimleri yanı sıra bazı devlet başkanları ve bakanların katılması bekleniyor.  Türkiye’den ise Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın katılması bekleniyor.

Almanya'dan yeni uyarı

G20 zirvesine hangi ülkeler katılacak?

Amerika, Rusya, Türkiye, Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, Kanada, Japonya, Çin, İsviçre, Suudi Arabistan, Meksika, Endonezya, Hindistan, Brezilya, Arjantin, Avustralya, Güney Afrika, Kore

Almanya’dan yeni uyarı | Kimliksiz dolaşmayın!

Baden Baden kentinde şimdiden geniş güvenlik önemleri alındı. Zirvenin gerçekleşeceği ‘Kurhaus’ binasının çerçevesi 2 gündür abluka altında. Binanın bahçesinde bulunan, zirveye katılan ülkelerin bayrakları göndere çekildi. Yollardaki rögar kapakları ise herhangi bir saldırıya karşı mühürlendi. Alman polisi garaj, toplantı salonları, oteller ve önemli noktaları denetlemeye başladı. Alman polisi özellikle vatandaşlara ‘kimliksiz dolaşmayın’ uyarısında bulundu.