DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’nın aradığı o isim sonunda yakalandı

Almanya’nın aradığı o isim sonunda yakalandı

Almanya’nın iki gündür aradığı şüpheli Jaber Albakr yakalandı. Alman polisinin geçen günlerde yaptığı operasyonda evinde patlayıcı bulduğu şüphelinin peşine düştü.\r\n\r\n

Almanya’nın iki gündür aradığı şüpheli Jaber Albakr yakalandı. Alman polisinin geçen günlerde yaptığı operasyonda evinde patlayıcı bulduğu şüphelinin peşine düştü.Almanya’nın Chemnitz kentinde düzenlenen operasyonda evinde bulduğu yüksek patlayıcı bulunan Jaber Albakr şüpheli olarak aranmaya başlandı. Bombalı eylem hazırlığında olduğu şüphesiyle iki gündür aranan Jaber Albakr sonunda yakalandı.  Şüpheli Jaber Albakr’ın yakalandığı haberi Saksonya polisi tarafından twitter da paylaşıldı. Paylaşılan twette ’22 yaşında olan şüpheli olarak aranan Jaber Albakr’ın yakalandı’ dendi.

Jaber Albakr Almanya’da yakalandı

almanya-jaber-albakr-yakalandi22 yaşındaki şüpheli Jaber Albakr’ın yakalanması Alman basınında da yer aldı. Alman basınında yer alan haberde aranan Jaber Albakr’ın bir Suriyeli ailenin evinde ele geçirildiği belirtildi. Şüpheli Jaber Albakr’ı evine alan Suriyelinin polise ihbarda bulunduğu ve polisin eve geldiğinde Jaber Albakr’ın ellerinin bağlı olduğu ortaya çıktı.Cumartesi günü Alman polisinin düzenlediği operasyonda Jaber Albakr’ın evinde patlayıcı madde bulundu. Patlayıcının bulunmasının ardından yakalanamayan Jaber Albakr’ı arama çalışmaları 2 gün sürdü. 2. günün sonunda gelen ihbar ile birlikte yakalandı. 22 yaşındaki Jaber Albakr’ın DAEŞ ile bir bağlantısı olduğu düşünülüyor.