DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da çocuk katili için alarm verildi

Almanya’da çocuk katili için alarm verildi

Almanya’nın Herne kentinde yaşayan 19 yaşındaki şahıs, komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürdü. Almanya’da çocuk katili aranıyor. 19 yaşındaki Marcel Hesse’nin yakalanması için Alman polisi harekete geçti. Almanya’da çocuk katili için alarm verildi Almanya’da 19 yaşındaki Marcel Hesse’nin 9 yaşındaki komşusunun oğlunu öldürmesinin ardından arama çalışmaları başlatıldı. Bu sırada Marcel Hesse’nin psikolojik problemleri olduğu bilgileri alındı.

Almanya’nın Herne kentinde yaşayan 19 yaşındaki şahıs, komşusunun 9 yaşındaki oğlunu öldürdü. Almanya’da çocuk katili aranıyor. 19 yaşındaki Marcel Hesse’nin yakalanması için Alman polisi harekete geçti.

Almanya’da çocuk katili için alarm verildi

Almanya’da 19 yaşındaki Marcel Hesse’nin 9 yaşındaki komşusunun oğlunu öldürmesinin ardından arama çalışmaları başlatıldı. Bu sırada Marcel Hesse’nin psikolojik problemleri olduğu bilgileri alındı. Sadece Almanya’da değil bunun yanı sıra komşu ülkelere de bilgiler ulaştırıldı.

Marcel Hesse, arkadaşı ortamı olmayan, eğitimine devam etmeyen, fazlasıyla problemler yaşayan ve askeri kıyafetler giyen bir kişi olduğu biliniyor. Bunun üzerine Hesse’ni seri katil olabileceği yönünde tahminlerde bulunarak civardaki tüm anaokulların kapılarının kilitli tutulması ve çocukların açık alanlarda oynamalarına izin verilmemesi talimatı verildi.

Alınan bilgiler arasında Marcel Hesse’nin sosyal medya hesaplarının incelenmesinin ardından, bir bayana banka hesap bilgilerini alabilmek için işkence uyguladığını ve daha sonra ölüme terk ettiğini gösteren bir mesaj bulan polis alarma geçti.