DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da genç kadına yapılan eziyet yok artık dedirtti

Almanya’da genç kadına yapılan eziyet yok artık dedirtti

Almanya’da yaşanan olay gören herkesi hayretler içerisinde kaldı. Orta yaşlardaki bir adamın genç kadını boğazından ip bağlayarak sürüklediği görüldü.

Almanya’da yaşanan olay gören herkesi hayretler içerisinde kaldı. Orta yaşlardaki bir adamın genç kadını boğazından ip bağlayarak sürüklediği görüldü.Almanya’nın bilindik eyaletlerinden biri olan Aşağı Saksonya’nın içinde bulunan Hameln kentinde görülmemiş olay yaşandı. Olaya tanık olan vatandaşlar ne olduğunu anlayamadılar. Gece yarısı yaşanan olayda bir adam genç kadının boğazına ip bağlayarak sokak sokak dolaştırdı. Sinirden gözü dönmüş adam Alman basınında da yer aldı.

Almanya’da feci olay

almanya-da-feci-olayYaşanan feci olay ile ilgili Alman Bild gazetesi ağızları açık bırakan ifadelere yer verdi. Bild gazetesinin haberine göre, sinir krizi geçiren adamın 28 yaşlarındaki bir kadının boğazına ip geçirdikten sonra arabasının arkasına bağladı. Boğazına ip bağladığı kadını arabası ile sokak sokak dolaştırdı. Olayda ağır yaralanan kadın hemen hastaneye kaldırıldı. Hemen müdahale altına alınan kadının sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı. Kadının hayati tehlikesinin sürdüğü açıklandı. Mağdur kadını yolun ortasında baygın görenler hemen durumu polise bildirdiler. Hayati tehlikesi devam eden kadının yoğun bakıma alındığı ve durumunun da ciddi olduğu ifade edildi.28 yaşındaki mağdur kadına bunu yapan cani adam ise çok kısa bir süre sonra polise teslim oldu.