DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da kayıp olan Türk’ten acı haber

Almanya’da kayıp olan Türk’ten acı haber

Yıllar önce Almanya’da kaybolan Türk Reşat Özdemir’den kötü haber geldi. Hattingen kentinde bulunan kemiklerin Reşat Özdemir’e ait olduğu belirtildi.\r\n\r\n

Yıllar önce Almanya’da kaybolan Türk Reşat Özdemir’den kötü haber geldi. Hattingen kentinde bulunan kemiklerin Reşat Özdemir’e ait olduğu belirtildi.Almanya’nın Hattingen kenti civarlarındaki Katzenstein isimli ormanlık alanda bulunan kemikler acı gerçeği ortaya çıkardı. Ormanda bulunan kafatası ve kemiklerin bundan 4,5 yıl önce kaybolan Reşat Özdemir’e ait olduğu ifade edildi. Polisin konu ile ilgili yaptığı açıklamada geçtiğimiz günlerde ormanlık alanda yürüyüşe çıkan bir vatandaş kafatası ve kemikleri fark etti. Hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kemikleri incelemeye gönderdi.

ALMANYA’DA KAYIP OLAN TÜRK’ÜN KEMİKLERİ BULUNDU

almanya-da-kaybolan-resat-ozdemirOrmanlık alanda bulunan kafatası ve kemiklerin yanı sıra bir de yıpranmış bir dosya bulundu. Yıpranmış dosya incelemeye alındı. Yapılan incelemenin ardından dosyanın içerisinden 2012 yılında kayıp olan Reşat Özdemir’e ait bir evrağın çıktığı açıklandı. Almanya’da kayıp olan Reşat Özdemir, 28 yaşındaydı.28 yaşındaki Reşat Özdemir kaybolduğu gün arkadaşı işe buluşmak üzere evden çıktığını ve bir daha evi geri dönmedi. Gelsenkirchen’de bulunan elektronik mağazasına giden ve geri dönmeyen 28 yaşındaki Reşat Özdemir’in eşi 06 nisan 2012 tarihinde polise başvurdu. Gelen kayıp ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri arama çalışmaları başlattı. Yapılan araştırmaların ardından Reşat Özdemir’in tefecilik yaptığı ortaya çıktı. Uzun süren arama çalışmaları olumlu sonuç vermedi. Kemiklerin bulunmasının ardından polis, Reşat Özdemir’in öldürülüp cesedinin gömüldüğünden şüpheleniyor.Ormanlık alanda bulunan kemikler inceleme için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis kayıp dosyasını cinayet dosyasına dönüştürdü. Reşat Özdemir en son Velbert kentinde otomobilden inerken görüldü. Polis şimdi ise cinayetle ilgili uzaktan yakından ilgisi olanları arıyor.