DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’da tam 9 bin 600 kişi işten çıkarılacak!

Almanya’da tam 9 bin 600 kişi işten çıkarılacak!

Almanya’da çalışan dikkat! Almanya’nın enleri arasına girmiş olan Commerzbank’tan kötü haber geldi. Önümüzdeki yıllarda tam 9 bin 600 kişiyi işten çıkaracak.\r\n\r\n

Almanya’da çalışan dikkat! Almanya’nın enleri arasına girmiş olan Commerzbank’tan kötü haber geldi. Önümüzdeki yıllarda tam 9 bin 600 kişiyi işten çıkaracak.Almanya’nın en bilindik bankalarından olan Commerzbank’tan binlerce çalışanını üzecek haber geldi. Commerzbank önümüzdeki yıllarda 9 bin 600 kişiyi işten çıkaracağını açıkladı. Konu ile ilgili bankadan yapılan açıklamada bankanın yeniden yapılandırmaya gittiği ifade edildi.

Almanya’nın en büyük bankasından biri olan Commerzbank’tan açıklama

Commerzbank’tan yapılan yazılı açıklama ise şöyle,almanya_isten-cikarma“2020 yılı sonuna kadar Commerzbank, karlılığını sürdürülebilir şekilde artırmış olacak. ‘Commerzbank 4.0’ stratejisinin bir parçası olarak banka, kendi temel işlerine konsantre olacak, ilgili süreçlerin yüzde 80’ini dijitalleştirecek ve böylece önemli verimlilik artışları elde edecek.”Yazılı açıklamanın geldiği Commerzbank’tan ‘bankanın kısa sürede ilgili işçi temsilcileriyle hazırlık görüşmelerine başlayacak’ vurgusu yapıldı. Bu kararın iş büyüme alanlarında 2 bin 300 bin yeni istihdam oluşturacağını ve bununla birlikte işten çıkarılma sayısının 7 bin 300’e ineceği ifade edildi.