DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’daki bir camiye domuzlu saldırı

Almanya’daki bir camiye domuzlu saldırı

Dün gece Almanya’daki bir camiye domuzlu saldırı düzenlendi. Fatih Camisi’ne domuz kulağı ve domuz ayağı fırlatıldı. Almanya’nın Bremen Eyaleti’ne bağlı olan Bremerhaven kentinde 2011 yılında Alman siyasetçilerin katılımı ile açılan Fatih Cami çirkin bir saldırının hedefi oldu. Camiye gelen vatandaşlar caminin kapısına atılmış olan domuz parçalarını görünce şok oldular. Saldırının nedeni ise bilinmiyor. Almanya’daki bir camiye domuzlu

Dün gece Almanya’daki bir camiye domuzlu saldırı düzenlendi. Fatih Camisi’ne domuz kulağı ve domuz ayağı fırlatıldı.

Almanya’nın Bremen Eyaleti’ne bağlı olan Bremerhaven kentinde 2011 yılında Alman siyasetçilerin katılımı ile açılan Fatih Cami çirkin bir saldırının hedefi oldu. Camiye gelen vatandaşlar caminin kapısına atılmış olan domuz parçalarını görünce şok oldular. Saldırının nedeni ise bilinmiyor.

Almanya’daki bir camiye domuzlu saldırı

Yeni Fatih Cami’ne yapılan bu çirkin saldırı bölgede yaşayan Türk vatandaşlar tarafından büyük tepki gördü. Cami yönetimi konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bilgi paylaştı. Saldırganları şiddetle kınadıklarını ve bir an önce yakalanmalarını istediklerini ifade ettiler. Yeni Fatih Cami’nin Facebook sayfasından kapının önüne atılan domuz parçalarının resmi paylaşıldı ve kamuoyuna duyuruldu.