DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’daki doğum günü kutlaması ölümle son buldu

Almanya’daki doğum günü kutlaması ölümle son buldu

Almanya’da doğum günü kutlaması için arkadaşlarının evine giden 6 gencin ölüm haberi duyanları şoke etti.Almanya’nın Bavyera eyaletinin Arnstein kentinde yaşanan olay ağızları açıkta bıraktı. Arkadaşının doğum günü kutlaması için bağ evine giden 18 – 19 yaşları arasındaki 6 genç hayatını kaybetti. Olay ile ilgili Unterfranken polisinin yaptığı açıklamada, gençlerden birinin babası çocuğundan haber alamayınca hemen harekete

Almanya’da doğum günü kutlaması için arkadaşlarının evine giden 6 gencin ölüm haberi duyanları şoke etti.Almanya’nın Bavyera eyaletinin Arnstein kentinde yaşanan olay ağızları açıkta bıraktı. Arkadaşının doğum günü kutlaması için bağ evine giden 18 – 19 yaşları arasındaki 6 genç hayatını kaybetti. Olay ile ilgili Unterfranken polisinin yaptığı açıklamada, gençlerden birinin babası çocuğundan haber alamayınca hemen harekete geçti. Baba hemen doğum gününün kutlandığı bağ evine gitti ve büyük şokla karşılaştı. Arasında kendi çocuğununda bulunduğu 6 genç yerde hareketsiz bir şekilde yatıyordu.

Doğum günü kutlaması 6 genci hayattan kopardı

Olayın hemen ardından Almanya’nın Bavyera eyaletinin Arnstein kentindeki bağ evine gelen ekipler, 6 gencin öldüğü tespit etti. Yapılan incelemelerde de gençlerin üzerinde yara izine rastlanmadığı belirtildi. Ölüm sebeplerinin ise evde bulunan sobadan çıkan karbonmonoksit gazından kaynaklandığı düşünülüyor. 18 ve 19 yaşları arasındaki gençlerin ölüm sebebinin netleşmesi için cesetleri otopsiye gönderildi.