DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’dan dönen kadına büyük şok!

Almanya’dan dönen kadına büyük şok!

Uzun süre Almanya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Sezer Wasner adlı kadın büyük şoka uğradı. Sezer Wasner kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığını ifade etti.\r\n\r\n

Uzun süre Almanya’da çalıştıktan sonra Türkiye’ye dönen Sezer Wasner adlı kadın büyük şoka uğradı. Sezer Wasner kendisini polis olarak tanıtan kişiler tarafından dolandırıldığını ifade etti.42 yıl boyunca Almanya’da dişini tırnağına takıp çalışan Sezer Wasner, hayatının şokunu yaşadı. Uzun süre sonra Almanya’dan kesin dönüş yapan kadın Üsküdar’a yerleşti. Birgün telefonun çaldığını ve kendilerini polis olarak tanıtan kişilerin ‘FETÖ’cüler evini satmaya çalışıyor, bizimle operasyona başlayacaksınız. Yoksa yurt dışına gittiğinde yakalanarak hapse atılırsın’ dediklerini ifade etti. Aldığı bu telefon üzerine çok korktu.

‘Kimseye birşey söyleme!’

almanya-dolandiriciAldığı telefon ile şoka giren 58 yaşındaki Sezer Wasner, kendilerine polis olarak tanıtan kişilerin tüm isteklerini yerine getirdi. Almanya’dan kesin dönüş yapan kadın bu talimatlara uymak için evini değerinden çok daha az bir fiyata sattı. Sattığı evin parası ve 800 bin doları dolandırıcıların isteği yere götürdü. Parayı alan kişiler kadına  “Bir hafta sonra seni arayacağız, kimseye birşey söyleme” diyerek oradan uzaklaştı.

Sezer Wasner polise başvurdu

Aradan uzun bir süre geçmesine rağmen ses soluk çıkmayan kadın dolandırıldığının farkı vardı. İkinci şoku yaşayan kadın hemen avukat olan bir arkadaşına koşarak soluğu poliste aldı. 58 yaşındaki Sezer Wasner, polise  ‘FETÖ’den tutuklanırsın’ diyerek kandırıldığını ve 800 bin dolarının alındığını ifade ederek şikayetçi oldu.58 yaşındaki kadın, 42 yıl boyunca Almanya’da çalıştığını ve Ocak ayında  da kesin dönüş yaptığını söyledi. Yaşadığı olay ile ilgili yetkililerden yardım istedi.