DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanyalı Türk işadamı İsmail Torun cinayete mi kurban gitti?

Almanyalı Türk işadamı İsmail Torun cinayete mi kurban gitti?

Almanya’nın ünlü Türk işadamlarından İsmail Torun, Bad Dürkheim’da bir ormanda ölü bulundu. Polisin henüz doğrulamadığı bilgilere göre Torun salı günü kaçırılmıştı. Perşembe gününe kadar irtibat sağlanabilen Torun’un cuma günü öldüğü anlaşıldı. Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde yaşayan işadamı İsmail Torun öldü. Cesedı cuma günü sabahı Bad Dürkheim’da bir ormanda bulunan Torun’un büyük ihtimalle bir cinayete kurban gittiği

Almanya’nın ünlü Türk işadamlarından İsmail Torun, Bad Dürkheim’da bir ormanda ölü bulundu. Polisin henüz doğrulamadığı bilgilere göre Torun salı günü kaçırılmıştı. Perşembe gününe kadar irtibat sağlanabilen Torun’un cuma günü öldüğü anlaşıldı.

Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde yaşayan işadamı İsmail Torun öldü. Cesedı cuma günü sabahı Bad Dürkheim’da bir ormanda bulunan Torun’un büyük ihtimalle bir cinayete kurban gittiği düşünülüyor. Henüz doğrulanmayan bilgilere göre Torun, salı günü kaçırılmış ve kendisiyle perşembe gününe kadar irtibat kurulabilmiş. Yine doğrulanmayan bir habere göre de Torun Berlin’deki bir arsa için yüksek miktarda para ayırmış ve paranın teslimi için bir kadını görevlendirmiş.

İSMAİL TORUN FİRMALARINDA 200 KİŞİ ÇALIŞTIRIYORDU

İsmail Torun, Ludwigshafen-Friesenheim’da bulunan Torun Grubu’nun kurucusu ve yöneticisi idi ve inşaat, izolasyon tekniği ve ticaret sektöründe faaliyet gösteriyordu. Polis de konuyla ilgili açıklamasında, 200 kişiyi iş sahibi yapan Torun’un feci bir cinayete kurban gitmiş olabileceğinden yola çıkıyor. Savcılık soruşturması devam ederken, polis elde ettiği bilgileri pazartesi günü kamuoyu ile paylaşacak.

CENAZESİ SAMSUN’DA DEFNEDİLECEK

DİTİB ise cenaze namazının pazar günü kılınacağını duyurdu. Namaz pazar günü Ludwigshafen’deki Mevlana Camii’nde saat 12:00’de kılınacak. Torun’un cenazesi daha sonra defnedilmek üzere memleketi Samsun’a nakledilecek.İsmail Torun, Almanya’daki Türk toplumu içinde hayırsever bir sima olarak seviliyordu. Mannheim’daki işadamları derneği MÜSİAD’ın üyelerinden olan Torun, Samsunspor’un da destekçileri arasında yer alıyordu.