DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’nın ‘en iyisi’ bir Türk!

Almanya’nın ‘en iyisi’ bir Türk!

“AlmanyaMeyve Ödülü” 2016 yılının sahipleri belli oldu. “Rundschau” tarafından oluşturulan jurilerin belirlediği ödül sahipleri arasında bu sefer bir Türk vardı.
Heidelberg kentinde REWE Grubu’na ait marketler zinciri işleten işadamı Şahin Karaaslan, ülkenin en iyi manavı reyonu ödülünü kazandı.
almanyanin-en-iyisi-bir-turkAlmanya’da gıda sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ” AlmanyaMeyve Ödülü” 2016 yılı sahipleri belirlendi. Gıda sektörünün en büyük yayın organı olan “Rundschau” dergisi tarafından oluşturulan jürinin belirlediği birinciler arasında bu yıl ilk kez bir Türk’ün işlettiği marketin manav reyonu  Almanya’nın en iyisi seçildi. 14 bin 814 şubesiyle  Almanya’nın ikinci en büyük marketler zinciri olan REWE Grubu bu yıl 4 ayrı dalda ödüle layık görüldü. Şirketin Heidelberg kentindeki şubesini işleten Türk iş adamının manavı en iyi manavı ölülünü kazandı. Başta tazelik, malların kalitesi, sunumu ve müşteri memnuniyeti ve ürünün tezgahtaki yerleştirilmesinden sunumuna kadar birçok kriterin dikkate alındığı yarışmada birinci seçilen Türk işletmesi REWE Grubunun gururu oldu.En iyi manavı seçilen Türk işadamı Şahin Karaaslan ödülden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Gösterilen gayretin ve titizliğin her zaman bir karşılığı oluyor. Biz bunu günlük hayatta müşterilerimizin memnuniyetinden gördüğümüz gibi,  Almanya’nın en prestijli ödülünü kazanarak da emeğimizin ve prensiplerimizin karşılığını aldık. Tek arzum Türk meyve sebzelerini Alman pazarında daha fazla yer almasına katkı vermektir” açıklamasında bulundu.