DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Almanya’nın en önemli şirketinde patlama!

Almanya’nın en önemli şirketinde patlama!

Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde bulunan en önemli şirketlerinden birinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından şirketten ilk açıklama..\r\n\r\n

Almanya’nın Ludwigshafen şehrinde bulunan en önemli şirketlerinden birinde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından şirketten ilk açıklama..Almanya’nın en ünlü kimya şirketi olan BASF’in tesislerinde patlama meydana geldi. Kimya şirketi BASF’da yaşanan patlamanın nedeninin boru hattındaki çatlaktan kaynaklandığı ortaya çıktı. Patlama esnasında BASF tesislerinde çalışan çok sayıda kişi yaralanırken, diğer kişilerden ise haber alınamadığı belirtildi.

Almanya Ludwisghafen Belediyesinden ilk açıklama

almanya-patlamaLudwisghafen kentinde meydana gelen patlamanın ardından konu ile ilişkin belediyeden açıklama geldi. Ludwisghafen Belediyesinden gelen açıklamada, patlamanın hemen ardından patlamanın gerçekleştiği BASF tesislerine arama kurtarma ekipleri sevk edildiği bildirildi. Arama ve kurtarma ekiplerinin yanı sıra çok sayıda itfaiye de olay yerine intikal etti. BASF tesislerine gelen itfaiye ekipleri alevlerin daha fazla büyümemesi ve başka yerlere sıçramaması için büyük çalışma gerçekleştirdi.BASF kimya şirketinin çevresinde bulunan evlere ise pencerelerini açmamaları şeklinde uyarı yapıldı.