DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Amerika’da gece kulübüne saldırı!

Amerika’da gece kulübüne saldırı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin Cincinnati kentinde bulunan bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, 14 kişide yaralandı. Amerika’nın Ohio eyaletine bağlı Cincinnati’nin Linwood mahallesindeki ünlü gece kulübü Cameo’da korku dolu anlar yaşandı. Bir anda içeri giren saldırgan gece kulübündeki insanların üzerine silahla ateş saçtı. Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Bunun yanı sıra saldırganın

Amerika Birleşik Devletleri’nin Cincinnati kentinde bulunan bir gece kulübüne saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, 14 kişide yaralandı.

Amerika’nın Ohio eyaletine bağlı Cincinnati’nin Linwood mahallesindeki ünlü gece kulübü Cameo’da korku dolu anlar yaşandı. Bir anda içeri giren saldırgan gece kulübündeki insanların üzerine silahla ateş saçtı. Silahlı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Bunun yanı sıra saldırganın 14 kişiyi de ağır yaraladığı açıklandı.

Amerika’da gece kulübüne saldırı!

Cameo gece kulübüne düzenlenen saldırı yerel saat ile 02.00 civarlarında gerçekleştiği açıklandı. Saldırının hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri saldırı ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Yaralıların kurtarmak için bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Amerika : Herkes sözlerini yumuşatsın!

Washington’da düzenlenen basın toplatısında önemli açıklamalarda bulunan Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, ‘Herkes sözlerini yumuşatsın!’ dedi.

Hollanda – Türkiye krizinden sonra Avrupa ülkeleri ile gerilen ilişkiler sert eleştirileri de arkasında getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öfke dolu sözlerine ilişkin Avrupa ülkeleri ifadelerin yumuşatılmasını istedi.  Toner, “Türkiye Cumhurbaşkanı her gün Avrupa’yı tehdit ediyor. Bugün, yine Avrupa’yı suçladı. Herkes bu ileri geri söylemlerini yumuşatmalı” dedi.