DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Amerika’da Şükran Günü facia ile son buldu

Amerika’da Şükran Günü facia ile son buldu

Amerika’da her sene kutlanan ve geleneksel hale gelen Şükran Günü’nde ortalık kana bulandı. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybetti.\r\n\r\n

Amerika’da her sene kutlanan ve geleneksel hale gelen Şükran Günü‘nde ortalık kana bulandı. Yaşanan olayda 2 kişi hayatını kaybetti.Her senenin Kasım ayında kutlanan Şükran Günü acıya davetiye çıkardı. Kasım ayının dördüncü perşembe günü beklenmedik bir olay yaşandı. Amerika’nın  Kentucky eyaletine bağlı Louisville kentine bağlı Wayne bölgesinde yaşanan olay yürekleri ağza getirdi. O bölgede bulunan bir parkta silahlı saldırı yaşandı. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de olay yerinde yaralandığı açıklandı.

Amerika’da yapılan silahlı saldırı da 2 kişi hayatını kaybetti

amerika-sukran-gunu-saldiriŞükran Günü etkinlikleri çerçevesinde Shawnee Park’ta Amerikan futbolu maçlarının yapıldığı esnada bir silahlı saldırı yaşandı. Amerikan futbolu maçlarında oynayan çocuklarını izlemeye giden aileler büyük bir şok yaşadı. Silahlı saldırının hemen ardından parkın çevresini güvenlik güçleri ve ilk yardım ekipleri doldurdu. Meydana gelen saldırıyı ise kimin yaptığına ilişkin bir bilgi yayınlanmadı.Silahlı saldırının hemen ardından Louisville Polis Departmanı Sözcüsü’nden açıklama geldi. Louisville Polis Departmanı Sözcüsü Dwight Mitchell, saldırıyı yapan kişilerin arandığını, yaralanan 4 kişi yaralı olduğu ve 2 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

ŞÜKRAN GÜNÜ NEDİR?

sukran-gunuHer kasım ayının perşembesi kutlanan Şükran Günü nedir? Kanada ve Amerika’nın hasatlarına ve geçen yıl içerisindeki nimetlerine şükretmeleri için kutladıkları bir bayram. Bu Şükran Günü Kanada’da da ekim ayının ikinci pazartesi, Amerika’da da kasım ayının dördüncü perşembesi kutlanıyor.