DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Amerika’yı sarsan ölüm!

Amerika’yı sarsan ölüm!

Yıldız oyuncu Dallas’taki bir dairede ölü bulundu.Dejean Jones’un yatak odasına girmeye çalışmasının ardından tabancasına başvurdu ve Jones’u vurdu.

Amerika’yı sarsan ölüm! NBA’de New Orleans Pelicans forması giyen 23 yaşındaki Bryce Dejean-Jones, Dallas’taki bir dairede ölü bulundu.

Dallas Polisi’nin yaptığı açıklamaya göre cumartesi gecesi evinin ön kapısının kırılmasıyla uyanan bir kişi, Dejean Jones’un yatak odasına girmeye çalışmasının ardından tabancasına başvurdu ve Jones’u vurdu.amerikayi-sarsan-olumAmerika’nın teksas eyaletindeki yasalara göre, ev sahiplerinin, haneye tecavüz girişiminde bulunan kişilere karşı tabanca kullanması yasal. Dejean-Jones’un ölü bulunduğu apartmanın sahibi yaptığı açıklamada Pelicans oyuncusunun uzaktan bir arkadaşının dairesine girmek isterken yanlışlıkla başka bir eve girdiğini ve bunun sonucunda vurulduğunu duyurdu. Ancak Dallas Polisi bu bilginin henüz doğrulanmadığı görüşünde.Bryce Dejean-Jones, kariyerindeki tek NBA sezonunda sağ elini kırdığı için sadece 14 maçta forma giymiş ve 5.6 sayı ortalamasıyla mücadele etmişti. NBA Başkanı Adam Silver bunun trajik bir kayıp olduğunu söylerken, “Bryce çalışkanlığıyla NBA’e kadar yükselerek birçok kişiye ilham kaynağı olmuştu. Ligde parlak bir geleceği vardı” ifadeleriyle üzüntüsünü belirtti. (NTVspor)