DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angela Merkel’den Euro İtirafı!

Angela Merkel’den Euro İtirafı!

Almanya Başbakanı Angela Merkel’den gelen Euro itirafı geldi. Merkel, “Euro Bölgesi’nde elbette euronun değeri konusunda bir problemimiz var” dedi.Almanya Başbakanı Angela Merkel, yaptığı açıklama ile gündemi salladı. Merkel’in Euro itirafı tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Alman şansölyesi Angela Merkel, euronun değerinin Almanya için çok düşük olduğunu itiraf etti. Fakat başkent Berlin’in bu durumu düzeltmesi için yeterli

Almanya Başbakanı Angela Merkel’den gelen Euro itirafı geldi. Merkel, “Euro Bölgesi’nde elbette euronun değeri konusunda bir problemimiz var” dedi.Almanya Başbakanı Angela Merkel, yaptığı açıklama ile gündemi salladı. Merkel’in Euro itirafı tüm dengeleri değiştirecek gibi görünüyor. Alman şansölyesi Angela Merkel, euronun değerinin Almanya için çok düşük olduğunu itiraf etti. Fakat başkent Berlin’in bu durumu düzeltmesi için yeterli parasının olmadığını ve para politikasının bağımsız vrupa Merkez Bankası (ECB) tarafından belirlendiğini ifade etti.

Angela Merkel’den Euro İtirafı!

Amerika Birleşik Devletleri Başkan yardımcısı Mike Pence ile görüşme yapan Angela Merkel daha sonrasında ise durumu değerlendirdi. Ve “Euro Bölgesi’nde elbette euronun değeri konusunda bir problemimiz var. Ancak ECB politikası Almanya tarafından yönlendirilmiyor. Eğer hala Alman Markı kullanıyor olsaydık, elbetteki şu anda değeri eurodan farklı olurdu. Ancak Almanya Başbakanı olarak benim etkim olmayan bağımsız bir para politikası var” ifadelerini kullandı.