DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angelina Jolie cinsel tercihini değiştirdi

Angelina Jolie cinsel tercihini değiştirdi

Hollywood’un en gözde çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılık haberinin sonrasında bir bomba da Jolie’nden geldi.\r\n\r\n

Hollywood’un en gözde çiftlerinden olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in ayrılık haberinin sonrasında bir bomba da Jolie’nden geldi.Uzun yıllardır birlikte olan ve aşkları tüm dünya basınını yakından ilgilendiriyordu. Çiftin evliliğinden 6 çocuğu var. 3’ü biyolojik diğer 3’ünü ise evlatlık edinmişti. İkili arasındaki ayrılık haberleri hala magazin dünyasının en gözde konusu.

Angelina Jolie eski lezbiyen arkadaşı ile görüşüyor iddiası

Jolie ve Brad Pitt ayrılık haberlerinin basına yansıdığı dönemlerde bomba bir iddia ortaya atılmıştı. Güzel oyuncu Jolie’nin eski lezbiyen sevgilisi Jenny Shimizu ile görüştüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Bu iddianın yanı sıra Jolie’nin lezbiyen sevgilisi Jenny Shimizu’na ‘erkekleri hayatımdan tamamen çıkardım’ dediği öne sürüldü.Jolie’nin eski lezbiyen sevgilisi Jenny Shimizu uzun süredir Michelle Harper ile evliydi. Çıkan haberlerde dikkat çekilen bir detay ise Michelle Harper ile evli olan Shimizu’nun Jolie’yle görüşmesiydi. Güzel oyuncu Jolie’nin yakınları ise çıkan bu haberlere şaşırmadıklarını aksine onun bir kadınla daha mutlu olabileceğini ve Brad Pitt ile çok uzun bir süredir beraber olduklarını söylediler.

Jolie’ye evlenme teklifi geldi

Magazin dünyasına damga vuran bu haber hakkında birçok iddia ortaya çıktı. İddialar arasında yakışıklı oyuncu Brad Pitt’in eşini aldattığı vardı. Kocasından şüphelenen Jolie’nin dedektif tuttuğunu ve bunu kendisine ispatladığı için bu kararı aldığı belirtildi. Fakat çift bu haberleri yalanladı. Ayrılış sebeplerini çocukları ile ilgili aralarında tartışmadan kaynaklandığını açıkladılar.

 Jolie’ye açık mektup

Gündeme oturan bu ayrılık haberinin hemen ardından Rus yazar Valeriy Zelenogorski harekete geçti. Facebook hesabından yayınladığı açık mektup ile güzel oyuncuya seslendi. İşte o mektup;“Brad’i boşverin, sizi hak etmiyor. Çocuklarınızla birlikte Kolomna’ya, yanıma gelip hep birlikte krallar gibi yaşayalım. Tek başına yaşıyan bir dulum. Çocuklar bahçede oynar, siz de kraliçe gibi evinizde oturur ve nihayet insan gibi yaşarsınız. Yoksul bir insan da değilim, pazarda dört dükkânım, yazlığım, bahçem, tarlam, kayığım, iki arabam var.”“Steven Seagal, Jerard Depardiu de aldı. Rus pasaportu alırsın, gelip bizim yerli oyuncularla birlikte dizilerde oynarsın. Güçlü bir adamım, yeni çocuklar yaparız. Ben her şeyi hesapladım, her şeyimiz yeter. Sana kışın kürk de alırım. Çok geç olmadan, kararını ver.”angelina-jolie-ye-evlenme-teklifi