DOLAR %
EURO %
ALTIN %
BIST 100 %
BITCOIN %
Angeline Jolie ve Brad Pitt’in ayrılmasına neden olan isim konuştu

Angeline Jolie ve Brad Pitt’in ayrılmasına neden olan isim konuştu

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliğine gölge düşüren isim Marion Cotillard’den gündeme oturacak yeni açıklama geldi. Hollywood’un en gözde çifti olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma kararı almasının arkasındaki sebebin kendisi olduğu iddia edilen Marion Cotillard hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı. Cotillard: Hamileyim! Fransız oyuncu Marion Cotillard, Instagram sayfasından paylaştığı açıklamada hamile olduğunu söyledi. Brad Pitt ile

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in evliliğine gölge düşüren isim Marion Cotillard’den gündeme oturacak yeni açıklama geldi. Hollywood’un en gözde çifti olan Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma kararı almasının arkasındaki sebebin kendisi olduğu iddia edilen Marion Cotillard hakkında çıkan tüm iddiaları yalanladı.

Cotillard: Hamileyim!

Fransız oyuncu Marion Cotillard, Instagram sayfasından paylaştığı açıklamada hamile olduğunu söyledi.

Brad Pitt ile aynı filmde rol almıştı

Brad Pitt ile aralarında çıkan dedikoduları yalanlayan 40 yaşındaki güzel oyuncu, Brad Pitt ile en son Allied isimli filmde rol almıştı.Ayrıca Marion Cotillard, meslektaşı Guillaume Canet ile sekiz yıldız ilişki yaşadığını ve bu karmaşık dönemde huzuru bulmalarını dilediğini söyledi.Cotillard, Instagram hesabından paylaştığı açıklamada, bu tür iddiaları ciddiye almadığını ve yorum yapmadığını belirtti ancak  “Ama bu karmaşık ve sevdiğim insanları etkileyen bir durum. Bu yüzden bir şeyler söylemem gerek” dedi.